Kuten eilen kerroin, teimme siskoni kanssa mummolan vierailulla mitä herkullisimman salaatin kanan kanssa tarjoiltavaksi! Tämänhän voi toki toteuttaa suoraan kanasalaattina käyttämällä filepihvien sijaan suikaleita. Ohje on mitä yksinkertaisin ja onnistunee jokaiselta poropeukaloiseltakin, mutta halusin jakaa sen tänne kuvien kera sillä maut kävivät mitä parhaiten yhteen!
Tarvitset: (määrät suhteellisia)
400g kanapihvejä tai -suikaleita (käytimme hunajamarinoitua)
jäävuori- ja rucolasalaattia
tomaattia
basilikaa
2 pussia pieniä mozzarellapalloja
Tee salaattipohja valmiiksi ja lisää siihen ripaus oliiviöljyä ja sitruunapippuria tai muu vapaavalintainen kastike. Paista kana kypsäksi teflonpannulla ja lisää salaatin kanssa lautaselle. NAUTI!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti