tiistai 31. elokuuta 2010

Ruotsalainen jumppaintiaani

Ihana, joskin vain ajoittainen, auringonpaiste hellii ikuista kesän lasta ja piristää niin mieltä kuin kuviakin! En ole vieläkään onnistunut täysin hyväksymään syksyn saapumista ja eikös elokuu olekin vielä kesäkuukausi..? Jokatapauksessa, viimeisiä päiviä viedään. Tänään onneksi tarkeni ulkosallakin pelkkä takki päälle heitettynä, kun hypimme asua kuvailemassa ulkosalla.







Toppi Filippa K. / Legginsit JC / Koru Gina Tricot / Kengät Vagabond / Panta H&M / Vyö H&M


Poikaystävä nimittää tuota toppia ruotsalaiseksi jumppapuvuksi. Kyseinen Filippa K.:n toppi on ihanan syvän sinisen värinsä ja pehmeän, hieman hohtavan sekä laskeutuvan materiaalinsa vuoksi ehdottomasti suosikkitoppejani! Se on myös tarpeeksi pitkä puettavaksi sellaisenaan vyöllä asustettuna mekkona paksumpien legginsien kanssa.







Olen vasta viime aikoina löytänyt hiuspannat uudelleen huonon hiuspäivän iskiessä. Ratkaisu; siloita päältä ja korosta sotkuisuutta latvoissa ennestään! Itse ainakin tykkään lopputuloksesta, josta tuli sekaisen huoliteltu ja tukka pysyy paremmin kurissa päivän kuluessa.









Vahvasti unensieppari-henkinen kaulakoru on bongaus Gina Tricotin alehyllystä. Sen muoto ja sulat tuovat esiin mielikuvat intiaaneista. Tummat ja kylmät sävyt yhdistettynä pohjoismaalaiseen vaaleuteen luovat kivan vastapainon taaksejäävälle kuumalle intiaanikesälle.


Kuvaongelmakin tuntuu viimein ratkenneen! Edelleen, jos paikan päälle eksytte niin erittäin mielelläni kuulen kommentteja niin asuun, kuin muihinkin asioihin liittyen. Ihanaa kesän virallisesti viimeistä päivää, toivotetaan huomisesta alkaen syksy tervetulleeksi!


Ps. Minulla oli viikonlopun molemmin puolin pientä vääntöä palveluntarjoajani kanssa nettiasioista ja ongelma tulee todennäköisesti ratkeamaan onneksi vielä tämän viikon aikana. Voi olla, että vaikka käytänkin tänään aikaa muutaman postauksen rakentamiseen, en niitä vielä pääse julkaisemaan. Palailen linjoille kuitenkin todennäköisesti päivittäin, onhan näitä nettiyhteyksiä nyt muillakin kuin minulla.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Löysinpä tieni tänne blogiisi :) Ihanan herttaisia juttuja!

Jaspe kirjoitti...

Kiitos paljon ja tervetuloa, teen ehdottomasti vastavierailun omaasi :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...