maanantai 27. syyskuuta 2010

Söpöilyä ja nahkaa

Toppi Papaya / Housut GT / Saappaat Ebay / Huivi GT / Neule H&M

Tykkään tämän päivän asusta itse ihan mahdottoman paljon! Puin päälleni vastikään kirpputorilta ostamani hörhelötopin, mutta halusin tasapainottaa sen tyttömäisyyttä, joten yhdistin raikkaaseen toppiin harmaan neuletakin ja "nahkapalahousuni".

Nuo housut ovat niin kovin kivat ja ajankohtaiset tänä syksynä, ainut ongelma ovat heti ensi käytössä viime syksynä ratkenneet polvet. Onneksi saappaat peittävät reiät, joskaan eivätpä pöksyt pahat ole revenneillä yksityiskohdillakaan. Havaitsin siis tänään kaapissani mustien (teko)nahkahousujen ammottavan reiän, uudet olisi tähän innostukseen syksyksi siis vielä saatava.

Ulos lähtiessä harmaa linja jatkui neuleesta karvaliiviin ja kietaisin mustan tuubihuiviin kaulaani. Asusta muotoutui oikein sopiva niin aamun tenttiin, iltapäivän luennolle kuin vielä illaksi opiskelijatovereiden kanssa vietettävään peli-iltaan. Tenttiin palatakseni, en ole vielä yliopistourani aikana törmännyt yhtä yksinkertaistettuun tenttiin; vastauksiin vaadittiin lähinnä yksittäisiä sanoja, sekä pidempään tulkintatehtävään ei tentaattorin mukaan "tarvinnut välttämättä edes kokonaisia lauseita". Well, käy minulle kun kello on kahdeksan maanantaiaamuna eikä ajatus kovin pitkissä ketjuissa kuljekaan.

Nyt nappaan Alfapetin kainalooni ja suuntaan peli-iltaan päihittämään kaikki uskomattomalla sanavarastollani ja vankalla Alfapet-kokemuspohjallani. Or not. Tuli voittoa peleistä kotiin tai ei, tärkeintähän on yhdessäolo ja mukavat hetket :)!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...