tiistai 26. lokakuuta 2010

Juhlahumuinen viikonloppu hetki taaksepäin

Kirjoittelin vähän aikaa sitten siskoni yllätyssynttäreistä ja juhlinnan täyteisestä viikonlopusta. Kävin eilen viimein viikonlopun kuvapakettia läpi ja blogiin kuvaamatta jääneet asutkin vilahtelevat niissä, joten ajattelin jakaa pienen kuvapläjäyksen perheemme nuorimman täysi-ikäisen kunniaksi. Onnittelut vielä täälläkin sitten pikkusiskolle tänään onnistuneesti suoritetusta ajokortista!


Siskon suloinen synttärikortti


Ja itse siskokset! Meidän perheessä eivät ole värit kovin tasaisesti jakautumaan, kun toinen on luonnostaan noin tumma ja toinen valkoinen kuin lakana (kröhöm, onneksi kesä on ohi ja tummuuseromme ei ole ihan niin huomattava....)

Viikonloppu alkoi siis perjantaisilla yllärisynttäreillä, joista allekirjoittanut luonnollisesti kerkesi juhlakalulle möläyttää pari viikkoa aiemmin. Noh, eikun naamioimaan juhlat uuteen uskoon ja läpihän se yllätys sitten kuitenkin kaikesta huolimatta meni!


Brunssi. Tunika H&M / Huivi GT





Seuraava päivä alkoi kaupunkikierroksen merkeissä ja myöhäisellä, mitä tyylikkäimmällä panini-painotteisella brunssilla. Ostoskassissa mukaan lähti aiemminkin täällä nähty khakinvihreä GT:n paitis, joka on myöskin bongattavissa päivän ravintolakuvista. Suuntasimme paikalliseen thai-ravintolaan herkuttelemaan, ai että olikin hyvää ja navat paukkuen suuntasimmekin sitten valmistautumaan juhlailtaan kaupungin valoihin!


Tanssilattiaa valloittamassa. Toppi Soaked in Luxury / Hame H&M / Rannekoru Snö of Sweden
Tuo toppi tosin ei esiinny yhdessäkään kuvassa edukseen, mutta lupaan että sitä nähdään varsin pian blogin puolella uudelleen


Bongaa kuvasta siskon uutukainen D&G:n rannekoru! Koru on lahja kuvan lakananvalkoiselta isosiskolta ja osui onneksi aivan nappiin.


Ilta jatkui pitkälle hurjan tanssimisen ja hauskanpidon merkeissä. Kerrassaan onnistuneet juhlinnat molempina iltoina sekä hyvä ruoka ja seura loivat mahtavan juhlaviikonlopun! Kuten näkyy, paljon oltiin menossa tuonakin viikonloppuna. Näistä tunnelmista onkin hyvä siirtyä jo hieman alustavasti suunnittelmaan omaakin synttäriviikonloppua, joka onkin jo ensi viikolla. Hui, siirryn pelottavalle kolmannelle vuosikymmennelleni!

PS. Emme suinkaan kaksin koko viikonloppua viettäneet, mutten jaksanut monilta osaanottajilta lähteä julkaisulupia erikseen pyytelemään tällä kertaa kun unohdin sen kuvaustilanteissa tehdä.

2 kommenttia:

Kiia kirjoitti...

Kiva blogi.. ja sun hiukset on tosi ihanat! :)

http://kiianniina.blogspot.com/

Jaspe kirjoitti...

Kiitos! Täytyykin tehdä vastavierailu ;).

Heh, kovin vaan latvat kaipaavat meikäläisen reuhkassa siistimistä, ainakin 5cm tulee lähtemään toivon mukaan jo tällä viikolla :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...