Näinollen läksin aasialaiseen erikoiselintarvikeliikkeeseen noutamaan tarvikkeita ja eikun sitten kokkaamaan! Harmi, etten kuvannut vaiheita alusta saakka, vaan tajusin vasta loppuvaiheilla ruuan olevan niin herkullista, että halusin jakaa tämän helpon ja edullisen ohjeen tännekin.
Tarvitset:
Kookosmaitoa 250 ml
Panangcurrytahnaa n. 1-2 rkl (vaikuttaa pitkälti tulisuusasteeseenkin)
Broilerin fileesuikaleita
Wokkivihanneksia
Jasmiiniriisiä tarjoiluun
Aloita lisäämällä teflon-pannulle kookosmaito ja currytahna. Anna kuumentua, kunnes pintaan nousee öljyä. Lisää joukkoon kanat ja paista kastikkeessa kunnes ne ovat kypsiä (tämä vie muutamia minuutteja). Lisää sen jälkeen mukaan kasvikset ja pari lasillista vettä. Anna kastikkeen keittyä vielä hetki. Tarjoile lopuksi jasmiiniriisin kanssa.
Nam, onneksi ruokaa tuli aika reilusti, joten pistelen vielä tälläkin hetkellä seuraavana päivänä samaista herkkua poskeeni uuden riisin kera. Panangcurry on kyllä herkullista, samaan aikaan mausteista ja tulista, muttei mitään liikaa eikä se peitä itse ruoan makua.
Lähden kohtapuoliin ajelemaan erään tuttavani kanssa Oulun suuntaan lapsuudenkotiini kyläilemään, joten katsotaan palailenko illemmalla vielä blogin puoleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti