keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Knitted on knits

Neuletunika GT / Villatakki JC / Karvaliivi Vila / Neulekauluri GT / Pipo Aleksi 13 / Legginsit JC / Vintage-saappaat 2nd hand

Ja sairasloma jatkuu tänäänkin. Hohhoijaa, ei voisi olla tylsempää, sillä olen ihminen joka tulee suorastaan mökkihöperöksi jo yhden neljän seinän sisällä vietetyn päivän jälkeen. Sekin turhauttaa, ettei juurikaan pääse pukeutumaan... Onneksi tänään on viimeinen kirjoitetun sairasloman päivä, mikä tarkoittaa että huomenna pääsen pakostikin jälleen normaalielämän pariin kun en viitsi edes hakea enempää lomaa olon parannuttua huomattavasti päivän mittaan. Toivotaan ainakin parasta ja yritys pelikuntoon pääsemiseksi on mitä kovin tällä hetkellä!

Sain kuitenkin hyvän tilaisuuden tänään, kun jotain oli iskettävä kauppareissulle päälle. Olotilani ja tilanteen ylipäätään huomioon ottaen päivän asuni on oikein osuva; se lämmittää, ei purista ja on yhtä harmaa kuin mieleni jatkuvan makaamisen seurauksena. Lopputulos olikin yhtä kerrospukeutumista. Okei, kyllähän sairaslomakin voi rentouttaa tietyllä tapaa, joskin sillä on tapana useimmiten kestää niin vähän aikaa, että hyvä jos sitä on edes voimissaan töiden ja opintojen jatkuessa..



Uusi ostos, josta vasta mainitsin, on tuo Gina Tricotista kotiutettu "cable knit" -neulekauluri joka näkyy kuvissakin. Rusehtavan sävyinen kauluri on kerrassaan ihanan pehmeä ja lämpöinen, joten onneksi satuin kotiuttamaan sen itselleni juuri ennen sairastumistani Oulusta! Toinen uudehko juttu on ensimmäistä kertaa päälle päässyt JC:n ihanainen norjalaishenkinen villatakki. Missionahan oli saada päälle mahdollisimman lämpimiä ja mukavia vaatteita, joten tämä talven varalle hankittu villatakki tulikin sitten ensimmäisenä mieleeni. Olen puhunut kuvioiduista neuleusta jo aiemminkin, nähtiinhän niitäkin useiden muotitalojen, kuten Dolce & Gabbanankin näytöslavoilla.

Nyt suuntaan viettämään viimeisen sairaslomapäiväni loppuiltaa Ben & Jerry's:in ja viltin pariin, sekä täytyy varmaan kaivella vielä haalaritkin kaapista; huomenna on tiedossa Kauppakadun Approbatur! Kyseessähän on täälläpäin vuoden suurin opiskelijatapahtuma, johon ottaa huomennakin osaa yli 4000 korkeakouluopiskelijaa. Melkoiset riehat siis tiedossa, ainakin viime vuosi meni aivan nappiin!


PS. Nämä kuvat kyllä nyt muistuttavat vahvasti latvojen leikkauksesta... Täytyy tehdä asialle jotain pian.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...