torstai 28. lokakuuta 2010

Pikkupakkaspäivän pelastaja

Olen jo tovin aikaa pantannut tässä postauksessa vilahtaneen, mysteerisen Yoox-paketin sisältöä. Ajattelin että esittelen ihanuuden täällä vasta, kun on tullut aika sen käyttöönotolle. Eilen myöhään illalla lunta ja jäätynyttä tienpintaa vastaan taistellessani päätin, että tänään lämmin talvikumppanini pääsköön ensimatkalleen. Ja tässä se nyt on!'



Takki on Armani Jeansin talvimallistoa ja minulle juuri se täydellinen talvitakki! Kirjoittelinhan haluavani ruskeita sävyjä, karvaa ja lentäjähenkisyyttä. Tässä takissa ne yhdistyvät kaikki, joskin varsin pelkistetyllä tavalla (mikä taas ainakin omaan silmääni näyttää oikein tyylikkäältä). Myös pieniä variaatioita sen pukemisen suhteen on mahdollista tehdä napittamalla kaulusosan erikorkuiseksi, kääntämällä hihoja tai asustamalla takkia vöillä, huiveilla ja muilla asusteilla.



Tässä vielä lähikuvaa takista, todennäköisesti in action asukuvissa sitä tavataan vasta myöhemmin, sillä neiti on tänään iltaan saakka työn touhussa eikä ehkä ehdi postailla ihan heti. Ainiin, todennäköisesti joku tarkkasilmäinen saattaa huomata takin alla olevan asun esiintyneen täällä ennenkin, syystä että nämä kuvat on otettu jo takin saapumispäivänä. Juuri kun ajattelin, että tarvitsen takistani uusia kuvia, satuin tarkistamaan arkistot ja löysinkin jo oikein käyttökelpoiset kuvat julkaistavaksi!

Mitä tykkäätte lämmittäjästäni?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...