tiistai 23. marraskuuta 2010

Sold out



Kyllä, tältä näytti tietokoneeni ruutu aamulla kahdeksan ja puolenpäivän välillä (istuin luennolla päivittämässä sivua noin parin minuutin välein). Olin skarppina paikalla, vieläpä yliopiston verkon tehokkuuden turvin, mutta aikainen lintu madon nappaa. Olisi pitänyt varmaan kirjautua shop onlineen viideltä aamulla ja päivystää siellä jos olisi halunnut edes kuvitella saavansa tänään jotain tästä mallistosta. Kaikki toivo ei ole vielä menetetty, sillä yleensä myös näitä rajoitettuja yhteistyömallistojen tuotteita ilmestyy myyntiin parissa erässä... En sitten tiedä enkä mene vannomaan siitä enempää, mutta pidetään peukut pystyssä!

Pääsikö joku läpi shop onlineen, vai viitsittekö edes yrittää?

5 kommenttia:

Noora kirjoitti...

En päässyt minäkään läpi, juuri äsken angstailin asiasta omassa blogissani :D

Jaspe kirjoitti...

Kyllä vähän pistää ketuttamaan... Kuinka rajattu lie tuo mallisto sitten kun niin äkkiä möivät kaiken. Noh, ainakin itse olen aamulla päivystämässä uutta satsia peukut pystyssä! :D Tällä taktiikalla nappasin Jimmy Choo for H&M:n mallistosta kahdet kengät itselleni!

Tuulia kirjoitti...

Tuo sama sivu ilmestyi omallekin näytölle jo 8.40, ei tullut mieleenkään, että sinnehän olisi varmaan kannattanut kirjautua oikein aikaisin aamulla ja selailla vähän väliä, jotta olisi pysynytkin linjoilla. No, onneksi jotenkin ihmeen kaupalla pääsin nettikauppaan juuri yhdeksäksi ja sain himoitsemani jutut tilattua. Nyt yritän vielä metsästää yhtä t-paitaa, jonka päätin kuitenkin haluta. Vähän myöhään vain. No, onneksi noita on kuulemma ollut kaupoissa aika reilusti, joten taitaa olla vielä toivoa.

Jaspe kirjoitti...

Voi onnekas, toivottavasti ovat hyviä! Nyt vielä vain peukut pystyyn että mallistoa myydään lisää. :)

Jenni kirjoitti...

en päässyt määkään. äiti vielä lisäksi päivitteli sivua töissä ku mun piti lähtä kouluun! mut ei sitte sekään päässy läpi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...