sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Asut 2010: elo-syysykuu






Ajattelin tehdä pientä koontia tämän vuoden asuista, sillä ainakin muiden blogeissa on hauska seurata asukuvia pidemmältä ajanjaksolta ja bongailla niistä poikkeavia- tai tyylissä toistuvia elementtejä; ainakin karvaliivi ja tuubihuivi ovat eksyneet varsin moneen asuun mukaan. Koska aloitin bloggauksen tämän vuoden elokuussa, lähdetään myös asuissa liikkeelle tältä ajanjaksolta. Elokuun asuja on olemassa vain muutama, joten yhdistin samaan syssyyn syyskuussa kuvatut kokonaisuudet. Palataan ennen vuoden vaihetta muihinkin kuukausiin, mutta eri osissa asut itse pääsevät paremmin mun mielestä oikeuksiinsa!

Tuo iso haalarikuva ei ole tainnut blogin puolella näkyä, mutta se on siis eräältä reissulta kavereiden kesken ja ystäväni Tiian, jonka taidonnäytteitä on täällä nähty ennenkin, kuvaama. Länttäsin sen tuohon mukaan kun joskus elokuussa se kuvattiinkin, plus että tuo haalari on eräs vaatekaappini suosikeista alhaisesta käyttöasteestaan huolimatta. Tykkään kyllä erityisesti myös kollaasin isojen kuvien asuista, osa kuvista näkyy pieninä johtuen lähinnä surkeista kollaasinrakentelutaidoistani yhdistettynä huonoon kuvankäsittelyohjelmaan. Kaipaan PSP:tä ja Photaria Macbookiini.

Löysittekö omia suosikkejanne, tai muuten vain kommentoitavaa meikäläisen syysvarustuksesta?


Ps. Ideoita millä pääsen noista ärsyttävistä kuvien reunuksista eroon? Tai kuinka ne ylipäätään tuohon tulevat kun muiden blogeissa ei samaa näy...? Linkitän kaikki kuvani Picasan kautta, tosin varteenotettavia ehdotuksia muista kuvapalveluista otetaan vastaan :)

3 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Itsekin käytän picasaa, ja vasta opetten joten en osaa auttaa siihen pulmaan, mutta pitipä tulla kehaisemaan tuota karvaliiviä! Sellainen tosiaan on monella bloggaajalla, paitsi minulla :(

Mukavaa Tapaninpäivää!

Christina kirjoitti...

Tosi ihania asuja, ihastuin aika pitkälti ihan jokaiseen! :)

Jaspe kirjoitti...

Ansku, haha juu on se jännä miten Picasa kaikessa yksinkertaisuudessaan osaakin olla niin vaikea :). Kiitos, noita liivejä oli ainakin vielä tänä syksynä Viloissa, joten kannattaa varmaan tsekata vielä liikkeen aletangot ja esimerkiksi Nelly.com (sielläkin alkoi jo alet).

Christina, kiitos kaunis! Kiva kyllä muistella vähän mitä on tullut niskaansa vedettyä. Sun omaan yhteenvetoosi en tainnut kommentoida, mutta oikein ihania kokonaisuuksia oli kyllä sielläkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...