torstai 23. joulukuuta 2010

Pikkujoulut tyttöjen tapaan isosti!

Pari päivää Oulussa on ehtinyt hurahtaa kuin siivillä ja nyt vasta löysin aikaa postailulle. On se kumma miten kiire voi ihmisellä olla lomallakin, mutta onneksi parina seuraavana päivänä on tiedossa vain rauhallista joulun viettoa ja kotona oleilua.

Tähän postaukseen tuli melkoinen kuvapläjäys eilisestä, joka piti sisällään viime hetken joululahjaostoksia, kotisaunan, hyvää ruokaa, herkkuja ja vuoden viimeiset pikkujoulut! Parit joulun nimeen naamioidut kekkerit olenkin ennättänyt jo tälle talvelle koluta läpi, mutta piti sitä tärkeimpien pohjoisen tyttöjenkin kanssa päästä vielä juhlimaan ennen pyhiä.


Silkkipaita 2nd hand / Neule H&M / Farkut Filippa K



Hurautin siskoni kera saunanraikkaana ja villaneuleeseen kietoutuneena alkuillasta keskustaan parhaan ystäväni luo (jolla on muuten ihan tajuttoman kaunis, postauksen kuvissa vilahteleva asunto). Ensimmäisenä väänsimme vähän herkkuja kanansuikaleista ja nachoista, seuraavaksi oli aika korkata kuohuvaa ja laittautua myöhempää uloslähtöä varten. Bongaa kuvasta myös ystävälleni joululahjaksi annetut H&M Homen kauniit tabletit, jotka piti ottaa tuohon heti testikäyttöön.


Toppi Topshop / Hame 2nd hand / Laukku Marc by Marc Jacobs / Koru Gucci / Saappaat Zara



Illalla puin päälleni Tophopin topin tekonahkaminini kaveriksi. Koska jätin hiukset aika luonnollisiksi, toin kokonaisuuteen vähän jännitystä Zaran ylipolvensaappailla sekä punaisella huulipunalla ja kynsilakalla. Tykkäsin yleisvaikutelmasta kovasti ja ystävänikin kehaisivat asua oikein onnistuneeksi.

Hieman ennen puolta yötä otimme suunnaksi Tivolin ja viihdyimme ensin karaokessa, sitten tanssilattian puolella pilkkuun asti tuntematta häivähdystäkään väsymyksestä, sen verran hauskaa oli! Onneksi olimme keskustassa jo valmiiksi, sen verran kireä pakkanen oli että ei olis ainakaan tätä neitiä pahemmin naurattanut ulkona tarpominen parinkymmenen metrin matkaa pidemmälle. Kuvat illasta puhukoot tässä tapauksessa puolestaan;









Nyt onkin aika suunnata illan viimeisiin tonttupuuhiin, apua kuinka nopeasti joulu taas tulikaan. Kiitos vielä tytöille mahtavasta illasta ♥

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Tosi kiva pikkujouluasu - sulle sopii punahuulet tosi nätisti! :)

Jaspe kirjoitti...

Kiitos, enpä voi kuin kehaista samaa punahuulien sopivuudesta sinullekin, mainittakoon vaikka profiilikuvasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...