perjantai 7. tammikuuta 2011

Enkelikiharat lämpörullilla

Otin tänään joululahjaksi saadut Babylissin lämpörullat testikäyttöön. Paketista kaivautuivat ulos samettipintaiset rullat omassa rasiassaan, sekä omat hainhampaat ja klipsit rullien kiinnittämiseen. Ei muuta kuin töpseli seinään ja kokeilemaan. Tässä huimalla ammattitaidolla ja suurimmilta osin peilin kautta räpsityt kuvat lämpörullilla kihartamisen vaiheista (niin vaikeaa kuin se onkin).



Lähtötilanne oli tämä

Kun rullat ovat lämpimät, hiuksista erotellaan niiden ympärille pieniä osioita ja lopuksi jokainen rulla kiinnitetään omilla hainhampaillaan tukevasti. Helpointa on aloittaa suoraan keskeltä päätä ja edetä otsalta niskaa kohti, ja vasta sitten kiinnittää rullat sivuhiuksiin.


Rullat ovat valmiit irrotettaviksi kun ne ovat jäähtyneet tai olleet päässä niin kauan, että tuntee olevansa valmis luopumaan leikistä ellei olisi tullut jo tehneeksi suurinta työtä. Tältä näytti minun pehkoni rullat irrotettuani.

Kun kiharat ovat saaneet hetken seistä omillaan, suihkutin niihin kevyesti hiuslakkaa ja harjasin auki. Melkoinen enkelipehkohan sieltä rullien alta sitten paljastuikin.

Näin illalla joko peiliin tai päivän asukuvia katsellessa voisin tietysti näin alkuun onnitella itseäni valitsemastani päivästä, sillä pohjustustuotteista ja kampauksen hiuslakalla viimeistelystä huolimatta tukkani on lähes piikkisuora jo nyt. Meinasi tuossa ulkona pauhaavassa tuiskussa koko tyttö lähteä vaakatasoon hiustensa tapaan, hih.

Kuvissa vilahtelee paita tältä päivältä, mutta kokonaisuudessaa käydään päivän asun kimppuun huomenna, sillä kaverini kuvasi asuni illalla ja nyt koneella on noin 200 kuvaa läpikäytäväksi. :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mitkä hiukset! Taidan olla kateellinen :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...