maanantai 24. tammikuuta 2011

Helsingin ostokset

Moikka, ja anteeksi pienimuotoisesta postailuviiveestä. Siskoni kipaisi kylään luokseni viikonloppuna ja hyvänä emäntänä kulutin aikaani pitkälti vieraani kestimiseen. Lisäksi kaikenlaista on ehtinyt tapahtua tässä parissa päivässä, allekirjoittanut muun muassa taisi murtaa lauantaina häntäluunsa. Astuin sisällä liukkaille lattialaatoille, kun ulkoa tultuani juuri hetkeä aiemmin lumi oli tarttunut kantapääni alle ja siinä sitä sitten mentiin. Jaksan istua tietokoneen ääressä, tai millä tahansa tuolilla ylipäätään, noin muutamia minuutteja ilman särkylääkettä. Yritin päästä tänään lääkäriinkin, mutta tässä kaupungissa on ainakin kymmeniä muita hoitoa tarvitsevia opiskelijoita, joten neuvoivat kääntymään yksityisen puolelle, mikäli vakuutukseni kattaa siellä käynnin. Katsotaan, kuinka käy.

Siis, olin ilmeisesti unohtanut kuvanneeni jo Helsingin ostokset, joten pääsin tässä kouluhommieni rakosessa kuitenkin postailemaan niitä! Jos saan jonkun nakitettua yliopistolla asuani kuvaamaan, julkaisen päivän asukuvat sitten vielä myöhemmin.

Eli, mitä sieltä pääkaupungin aleriipiäisistä tarttuikaan mukaan?



Ihana paitapusero Zarasta! Mausteisen, jollain tapaa todella elegantin harmaanruskea sävy hurmasi minut. Samoin nuo mustat reunukset ja olkapäiden yksityiskohdat. Paita on päällä ihanan rento olematta telttamainen, mikäs sen mahtavampaa. Tämä kaunokainen kustansi noin 20 euroa.



Pitsibody Monkista. Ihanuus, joka päätynee ehkä tänään ylleni. Ei, en ole vieläkään pukeutunut vaikka kello on jo yli puolen päivän. Luentoni sattuu tänään vain olemaan vasta iltapäivällä. Maksoin tästä alennuksen jälkeen 8 euroa.



Lisää Monkin tarjontaa, tällä kertaa täydellinen löysä ja valkoinen kesähuitula, joka ajaa tarvittaessa niin topin kuin mekonkin virkaa. Pieni rypytysyksityiskohta oli kovasti mieleeni neljän euron hinnasta puhumattakaan.






Lopuksi jotain todella ihanaa ja mieluista. Olen kaivannut pitkään uutta lompakkoa, joka menisi normaalin päiväkäytön lisäksi sitten tarvittaessa myös iltamenoissa pikkulaukun sijasta. Kriteereitä uuden hankinnassa olivat siis koko, monikäyttöisyys ja laatu. Tämä nahkainen Teb Bakerin ihanuus ei ollut alennuksessa, mutta sain joululahjapaketista paljastuneen Stockmannin lahjakortin avulla aikamoisen hyvityksen lompakon hinnasta. Myyjä kertoi, että lompakko oli saapunut samana aamuna ja nappasinkin itselleni viimeisen kappaleen tätä ihanuutta. Joku muukin lienee siis ihastunut yhtä palavasti.

Musta kiiltonahka, kauniit yksityiskohdat ja ruusuvuori sekä vaalea nahka sisäpuolella ovat varsin toimiva kombo.

Millainen on sinun mielestäsi täydellinen lompakko?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...