tiistai 11. tammikuuta 2011

Pitkän tiistain asu

Mekko Beyond / Neule Bershka / Vyö Armani Junior / Karvakaulus 2nd hand / Kaulakoru Gucci / Saappaat Bullboxer / Kello Tommy Hilfiger

Melkoinen päivä kyllä tänään takana. Tajusin vasta aamulla kalenteria vilkaistessani, että tulen viettämään vähintään puolet kevätlukukaudestani tiistaisin yliopistolla klo 9-19 välillä... Onneksi iltapäivän paikkeilla lukujärjestyksessä on kotona käynnin mentävä aukko, mutta eipä sekään tee päivästä lyhempää, kun kyseinen tauko on kaikin puolin järkevintä pyhittää opiskelulle. No, ei siitä sen enempää.

Pitkää päivää tasapainottamaan on hyvä saada jotain piristävää yllensä, joten tänään oli ehdottomasti mekkopäivä. Sinimusta Beyondin mekko kauniine laskoksineen ei ehkä ole se lämpimin vaihtoehto talvelle, mutta neuleeseen ja plussakeliin yhdistettynä silläkin tarkeni mainiosti koko päivän. Jalkoihin vielä sukkahousujen päälle joululahjapaketista paljastuneet harmaat neulesukat lämmikkeeksi ja hyvä tulee (oi kyllä, ne yltävät ihan yläreiteen saakka). Alunperin aioin parittaa asun kanssa uudet, eilen esitellyt Pradan nilkkurini, mutta aamuinen kiireeni proseminaaritapaamiseen sai pääni kääntymään matalakorkoisempiin saappaisiin. En oikein syty noille tapauksille enää, joten ehkä olisi aika etsiä keinonahkaisille Bullboxereilleni seuraajat ja laittaa nämä eteenpäin kohti uutta hyvää kotia.



Harmi että tämän päiväisistä kuvista tuli näin pimeitä, emme kuvaajani kanssa tajunneet tarkistaa kunnolla kameran asetuksia saatika vaihtaneet järkevämpään kuvauspaikkaan. Eiköhän tässä nyt kuitenkin ole ihan hyvin aikaa asujen kuvaamiselle vielä useina päivinä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...