torstai 27. tammikuuta 2011

Väsynyt tutkija ja eilisen asu

On se kumma kun sairaslomallakaan ei ennätä lepäämään kunnolla. Heti, kun sain pakon edessä kevennettyä töiden suhteen tällä viikolla, erinäiset koulutyöt ja kandin tutkielma painavat päälle. Onneksi on sentään työpari potkimassa eteenpäin tarvittaessa, tuleepahan luettua ja tehtyä reippaasti.

Zaran uusi paitapusero pääsi päälle eilen, mutta se ei jostain syystä suostunut näyttäytymään edukseen missään kuvassa eiliseltä. Lisäksi huono valo ja kylmyys, sekä erittäin huonot poseeraukseni vaikeuttivat tilannetta, mutta sainpahan revittyä pari asua hahmottavaa kuvaa niiden joukosta. Lupaan parempia kuvia tuosta paidasta tulevaisuudessa. Lupaan myös tarkistaa, ettei huivini peitä seuraavalla kerralla kaikkea oleellista, vaan on asettunut ihan normaalisti. Melkoista, onneksi tuollaiset lupaukset on helppo pitää!

Viikko on ollut sairaslomasta huolimatta todella tiukka, mutta uskoisin edessä häämöttävän viikonlopun auttavan postaustahdin korjauksessa. Paljon multa löytyy ainakin asiaa kerrottavaksi, kunhan ennättäisi kirjoittamaankin, hih.


paita ja housut Zara / huivi Bershka / kaulakoru vtg / kengät Prada


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...