maanantai 10. tammikuuta 2011

A woman's got right for shoes

Paita Only / Toppi Topshop / Housut Zara / Koru Snö of Sweden / Kengät Prada

No, uudet kengäthän siellä Pradan laatikon kannen alla kurkkivat. Ostin kauniit mustat mokkanilkkurit harmailla reunoilla jo joulukuun puolenvälin paikkeilla, mutta Euroopassa vallinneen lumikaaoksen, peruutettujen lentojen ja postin jouluruuhkan yhteisvaikutuksesta jouduin odottelemaan kenkien saapumista yli kolme viikkoa. Loppu hyvin, kaikki hyvin, sillä nyt nämä nilkkurit eivät tule hetkeen katoamaan kätösteni (tai siis jalkojeni) ulottuvilta. Olen viimeaikoina pyrkinyt panostamaan vaatekaappihankinnoissani niin laatuun kuin ajattomaan designiinkin ja nämä kengät täyttävät kriteerini täydellisesti. Kapeneva, muttei liian piikikäs tai pyöreä kärki, laadukas mokkanahka, hyvä lesti ja 11cm korkoa tasapainoittava sentin platform päkiöiden alla. Parit nilkkurit ennätinkin jo myymään kirpputorilla näiden alta pois, jottei kenkätelineeni romahtaisi.

Päätin jo viikkoja sitten, että neitsytmatkalleen uudet nilkkurit tulevat saamaan seurakseen liian vähälle käytölle päässeet Zaran mustat puvunhousumaiset haaremit. Siitä siis lähdettiin tänään päivän asun kokoamisessa liikkeelle. Tumma alaosa sai vaaleaa hempeyttä vastapainoksi, minusta tuo harmaan ja rusehtavan vaaleanharmaan yhdistelmä somistettuna kermanvalkoisella pitsillä somistettuna on vallan hurmaava.




Kunnon kuvaa ei sitten tänään tullut kengistä napattua, mutta voin kertoa jo nyt että näitä tullaan blogissa näkemään pitkään ja paljon, ihan kyllästymiseen saakka. Tykkään kyllä näistä tämänpäiväisistä kuvista ja itse asusta paljon.

Kolahtiko teihin?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...