sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Got them

Kirjoittelin viimeisimmässä wanted-postauksessani lämpimistä syysasusteista. Pohtiminen ja omien tarpeiden kartoittaminen tuotti onnenpotkuun yhdistettynä tulosta ja sainkin jo kaksi kolmesta postauksessa esitetyistä tarpeistani täytettyä!


Kävin loppuviikosta Keljon Citymarketissa, ja muiden vieraillessa Alkon puolella poikkesin itse Aleksi 13:sta alekylttien houkuttelemana. No kappas, kuinka ollakkaan löysin itseni asustehyllyltä valikoimassa juuri tarpeisiini sopivista pipoista ja nahkahanskoista itselleni sopivimpia. Pipo sattuikin olemaan alennuksessa ja hanskat olivat tarjouksessa kanta-asiakkaille.

En todennäköisesti olisi näihinkään osannut edes kiinnittää liikkeessä huomiota, ellen olisi sattunut tietoisesti kirjoittamaan pipon ja hanskojen tarpeesta. Wanted-sarjani tuottaa itselleni selvästi tulosta, joten lisää sarjan postauksia on tiedossa siis jatkossakin! :)

Hanskat ja pipo ovat siis molemmat mustia, mutta säädin lisää valoa kuvaan jotta pipon neuloksesta saisi selvää ruudulta ihailtuna.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...