lauantai 25. syyskuuta 2010

Eilisen asu

En sitten eilen ennättänyt palata ollenkaan blogimaailman pariin, pitkän työpäivän jälkeen jäseniä särki niin etten jaksanut kuin istua tai vaihtoehtoisesti maata. Särkykin selittyi myöhemmin, sillä yön pyöriskelin lakanoissa pienessä kuumeessa. Paha olo kuitenkin helpotti onneksi ennen aamua ja sain itseni jälleen töihin.

Paita Tiger of Sweden / Farkkulegginsit GT / Kengät OIS / Koru Gucci

Rakastan tuota Tigerin paitaa, se on materiaaliltaan ilmava mutta ihanan lämmin syksylle. Kauniit ja rennot leikkaukset sekä vyötärönauha tekevät paidasta monipuolisen ja eri tilanteisiin sopivan. Tämä on juurikin sarjassamme vaate, joita olen hypistellyt koko kesän kaapissani ja odottanut pääseväni pukeutumaan siihen syksyn tultua. Ulos lähtiessäni yhdistin asuun vielä sen aiemminkin täällä nähdyn Vilan harmaan karvaliivin.


Tänään olisi tiedossa todellinen Ladies night; ruokaa ja viiniä tyttöjen kesken, sekä myöhemmin jatkamme vielä kaupungin valoihin Shakeriin, joka on tunnettu hyvistä drinkeistään ja musiikistaan. Ehkä saatan jakaa illasta muutaman kuvan tänne myöhemmin huomenna.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...