perjantai 24. syyskuuta 2010

Kylppärin viimeistelyä

Kirjoittelin aiemmassa postauksessa noutamastani postipaketista, jonka sisältä paljastui siis H&M Home:n tilaukseni. Myönnettäköön että jännitin hiukan paketin sisältöä ja sen sopivuutta kylpyhuoneeseeni. En kuitenkaan joutunut pettymään, vaan olen kerrassaan tyytyväinen valintaani! Tuotteita kuvatessani räpsäisin pari muutakin kuvaa kylppärini yksityiskohdista;



Suihkuverho in action! Taustalla näkyy puoliksi turkoosihtavaa seinääni, ja verho sopii paikalleen kuin nenä päähän tuoden juuri hakemaani huolitellumpaa yleisilmettä huoneeseen. Tosin en sitten ehtinyt, malttanut, enkä jaksanut silittää verhoa vielä tänään, mutta kuvitellaan taitokset jo silitetyiksi ;).



Toinen tilaamani asia olivat nämä käsipyyhkeet, jotka nähdessäni hihkaisin varmaan ääneen innosta; niin suloiset ja juuri minun pikkuruiseen kylpyhuoneeseeni sopivat! Näitä vasten seinäkään ei näytä ihan niin ankealta, vaan jopa ehkä hiukan harkitulta. Ainakin minun toiveissani...



Kerroin asuntoni yksityiskohtia esittelevässa postauksessa "kynttiläkuppi"-ideastani, jota olen toteuttanut myös kylppärin puolella. Simpukat tuovat ihanaa merihenkisyyttä sinertävään värimaailmaan. Käsienpesualtaan reunalle asetettu kuppi on tiimarin ja sen sisältämät simpukat puolestaan metsästetty kirpputoreilta.



Joku asuntoni edellisistä asukkaista on ilmeisesti rakentanut tämän hyllyn wc-pöntön yläpuolelle itse. Hylly sopii mitä parhaiten pienen kylpyhuoneen tavaransäilytykseen, joten hankin siihen muutaman vesihyasinttikorin Jyskistä. Alin hylly on omistettu hius- ja ylemmät puolestaan muille tavaroille. Omistan näet melkoisen arsenaalin hiustuotteita ja omissa koreissaan ne pysyvät sekä järjestyksessä että siistivät yleisilmettä. Pientä piristystä koreille tuovat alimman hyllyn koriste-esineet, valkoinen patsas on kirpputorilta ja keino-orkidea Hemtexistä hankittuja.

Sellaista, kuulisin erityisesti kylppärini sisustuksesta mielipiteitä, sillä olen vielä itsekin vähän kahden vaiheilla sen kanssa. Erityisesti koen seinän värin hieman häiritseväksi, mutta pienillä yksityiskohdilla on helppo muunnella kokonaisuutta, vuokra-asunnossa kun hyväkuntoisia laattoja on ihan turha lähteä uusimaan.

Onneksi tilaamani tuotteet ehtivät perille ajoissa, ensi viikon puolella ovat nimittäin tiedossa jo kämppäni ensimmäiset tuparit opiskelijatovereideni kera!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...