torstai 23. syyskuuta 2010

Pukeudu PuNaiseen

Tänään vietetään "pukeudu punaiseen" -päivää.

Hame H&M / Paita H&M / Huivi GT / Takki JC / Saappaat Ebay

"NaisenSydän PuNainen-kampanja on osa Suomen Sydänliiton NaisenSydän-ohjelmanja Maailman Sydänjärjestön Go Red for Women -kampanjan  toteutusta. Kampanjan tunnuksena on punainen mekkojoka symboloi naisen sydämen terveyttä. Samalla punainen mekko kertoo myös naiseuden ja naisena olemisen vahvistamisesta."
lainaus: PuNainen -kampanjan kotisivu

Aamulla töihin kiirehitessä päivän asuun päätynyt punasävyinen H&M:n hame oli ainoa punainen vaate, jonka käsiini löysin. Ajatus on kuitenkin tärkein, sillä halusin olla mukana hyvän sanoman edistämisessä.
Räikeä hame sai seurakseen mustat vaatteet ja asusteet, joita vasten sen värit pääsivät oikeuksiinsa. Punainen kun ei yksinkertaisesti ole minun kaappini vallitsevimpia värejä, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Syksyn muodin mukanaan tuomat punaiset väriläiskät kuitenkin innostavat, jospa löytäisin paremmin itselleni sopivaa punaista asusterintamalla.

Kuvasimme asuani vasta seitsemän aikaan illalla, joten kuvanlaatua oli suoraan sanottuna aivan surkea jo pelkän valon puutteen takia. Itse asiassa tämän postauksen kuva oli ainoa vähänkin kelvollinen, joten se käyköön nyt tähän hätään.

Olen tällä hetkellä kuoleman väsynyt töistä sekä rankasta viikosta, joten tällä kertaa jätän sen turhemmat höpöttelyt sikseen ja jatkan uuden postauksen kimppuun iltateen voimin jotta saisin sen tänään valmiiksi, huomenna olisi nimittäin jälleen tiedossa pitkä työpäivä. Hain nimittäin erään postipaketin vielä töiden jälkeen viimeisillä voimillani ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...