torstai 23. syyskuuta 2010

Kirppishaukan uusintaisku

Jälleen olisi tiedossa kirppislöytöjen esittelyä. Käväisin keskustassa sijaitsevalla lempikirpputorillani ja sieltähän olisi jälleen löytynyt enemmänkin kaikkea kuin mitä lopulta tulikaan kotiin ostettua. Tietyt rajat on pidettävä kirpputoriostoksissakin, vaikka hinnat olisivatkin edulliset. Sallin kuitenkin itselleni poikkeuksia, kun jotain kauan kaivattua tai kerrassaan ihanaa sattuu löytymään.

Tällaisia juttuja lähti sitten mukaani eilen:



Papaya-merkkinen, kevyt sinivalkoraidallinen toppi. Vaikkeivat topit varsinaisia syysvaatteita olekaan, tämä röyhelöinen, kevyt kaunotar tuo ihanaa romanttista lisää muhkeisiin neuleusiin. Toppi kustansi uutena 4 euroa.



Tämä tunika on H&M:n. Hauskaan tunikaan syksyistä sävyä tuo alaosan harmaa väri. Hengarilla tunika ei ole kummoinen, mutta ihastuin tähän sovitettuani sitä pikaisesti. 2,50e ei kyllä yhtään haitannut kassallakaan sitten.



Viimeinen löytöni oli Cristelle & CO:n hihaton neule löysällä kauluksella. Trikooiset paidat ja t-paidat saavat mukavasti talvelle saakka käyttöaikaa neuleen kanssa paritettuna. Ajattelin kokeilla tätä liivia myös arkisempien mekkojen kaverina, sekä mielessäni on monia pukemisideoita tämän varalle. Neuleen hinnaksi jäi myöskin 4 euroa.

Sellaisia juttuja nappasin kaappiini tällä kertaa, miltäs näyttää? Rahaa meni yhteensä 10 euroa 50 senttiä ja olin itse oikein tyytyväinen lopputulokseen. Näitäkin tullaan tulevissa asuissa näkemään, mahdollisesti hyvinkin pian.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...