keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Uusvanhaa päällä

Bleiseri Vila / T-paita 2nd hand / Vyö 2nd hand / Farkut Tiger of Sweden / Saappaat 2nd hand

Pukeuduin tänään pitkälti niihin juttuihin, joita kotiutin kirppikseltä pari päivää taaksepäin. Asun perusideaan kuului tänään hieman pelkistetympi ja klassinen tyyli, jossa onnistuin ainakin omaa silmääni sitten miellyttämään. Tyylikkyys kun ei vaadi aina suuria summia tai kuumimpia uutuuksia.

Olin tänään opintojeni parissa, viilettäen paikasta toiseen ja kaupungin laidalta aina luennolta, keskuksesta tai kirjastolta toiselle kahdeksasta neljään. Kuvat on otettu vasta, kun viimein vapauduin akateemisista velvollisuuksistani tälle päivää, joten toivottavasti nuutunut olemukseni ei puske pahasti kuvista läpi.

Rakastan noita uusia saappaitani! Koko päivän ravaaminen ympäriinsä plus vesikelit ulkona ja jalkani tuntuvat edelleen siltä kuin olisin hipsutellut villasukat jalassa koko päivän, kun normaalisti päkiäni huutaisivat hoosiannaa kahdeksantuntisen päivän jälkeen. Harvoissa saappaissa on ollut noin hyvin jalalleni sopiva lesti! Enkä edes käyttänyt minkäänlaisia pohjallisia, päkiätyynyjä tai muita vastaavia keinoja, joista on apua pehmentämään askelta koroilla käveltäessä.


Kuvissa näkyvät lisäksi kirppispostauksessa esitelty hohtava ja laskeutuva t-paita. Housuihin työnnettynä ja bleiserin kanssa t-paita on ihanan naisellinen mutta niin mukava päällä, ihanan pehmeää materiaalia! Myös tuo vyö on kirppisreissultani, se "musta" nahkavyö josta kirjoitin ja joka paljastuikin vasta tänään luonnonvalossa tumman siniseksi. Noh, ei paljoa haittaa, vyö kun on niin kovin tumma, eikä riidellyt muun asun kanssa.

Kirppiksestä aasinsilta tähän päivään. Kävin jälleen kirppiksellä, joskin toisella kuin toissapäivänä. En vain voinut vastustaa lempikirpparini kutsua pitkän ja rankan päivän jälkeen! Katsotaan milloin saan tänne seuraavan kirppisostosesittelyn (melkoinen sanahirviö)...

Ps. En jätä ensi kerralla tavaroita farkkujen taskuun! Ups..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...