keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Wanted for Autumn: Warm accessories

kuvat: Nelly.com

Lisää syksyn tarpeita siis jälleen. Tällä kertaa "tarvelistallani" esiin nousevat asusteet. Jaottelin asustekategoriat "lämpimiin vaatekappaleisiin" ja muihin, joihin tulen sitten myöhemmin vielä palaamaan.

Kaulahuiveja omistan itseasiassa valmiiksi jo melkoiset kasat, mutta suurin osa niistä on enemmän kevääseen, kesään ja lämpimään alkusyksyyn soveltuvia. Pehmoiset huivit, joista on koleilla syyssäillä ja talvellakin hyötyä, muodostavat minun kaapissani oman vähemmistönsä. Kuvan huivi on trikoinen, mutta haussa olisi ennemminkin neuleversio vastaavasta huivista. Letitetty huivi on hauska idea ja olen kyllä neulottuja versioita tuosta aiemmin nähnytkin, joten samantyyppisen löytämisen ei syksyn kuluessa luulisi kovin hankalaa olevankaan.

Pipot ovat kompastuskiveni; mieluisat ovat kaikki päässeet viime talvena hukkumaan ties mihin, eikä kaapista löytyvistä juuri mikään tunnu sopivalta muualle kuin laskettelurinteisiin. Olen varsin ihastunut löysiin neulepipoihin, ne ovat niin ihanan rentoja ja pehmoisia! Löysemmän mallinen pipo ei myöskään latista hiuksia niin, että pipoa ei viitsisi enää päivän aikana päästänsä tarpeen tullen ottaa; en ole oikein tottunut käyttämään pipoja tai myssyjä sisätiloissa. Näitä saisi löytyä mustan lisäksi muissakin väreissä, ainakin (luonnon-/)valkoinen ja ruskea olisivat paikallaan myöskin, sekä kauniilla kuvioneuloksella varustetut.

Nahkahanskat. Hävettää myöntää, mutta olen onnistunut kadottamaan kaikki omistamani nahkahanskat. Ne vain jäävät aina johonkin... Tavallisesti olen suosinut mustia ja pelkistettyjä versioita, mutta niiden rinnalle olisi ihana saada tyttömäisin tai muuten mielenkiintoisin yksityiskohdin varustetut versiot! Jospa ne söpömmät eivät hukkaantuisikaan niin helposti. Hanskoissa aito nahka on välttämättömyys, keinonahka ei onnistu pitämään sormia lämpimänä. Nahkahanskat kun ovat pehmeämmätkin ja etenkin ajan kuluessa kun ne muokkautuvat omiin käsiin.

Tämänpäiväisestä listasta muodostuikin varsinainen välttämättömyyksien kokoonpano, kun kaikista edellämainituista on allekirjoittaneella pulaa. Onneksi ketjuliikkeiden peruspipot ja huivit eivät paljoa lompakkoa rokota, mutta lämmittävät itseä sekä sisältä että ulkoa pimeänä, kylmänä syksynä ja myöhemmin talvellakin.

Ps. Löysin vihdoin ja viimein täydellisen syystalven takin, jota peräänkuulutin ensimmäisessä wanted-postauksessa ja josta olen päivätolkulla jaksanut jauhaa. Takki on tilattu eräästä nettikaupasta, enkä malta odottaa sen saapumista!! Palailen takin tiimoilta blogiin sitten, kun vain pakettini suvaitsee saapua joko tämän viikon loppu- tai ensi viikon alkupuolella.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...