tiistai 21. syyskuuta 2010

Piristystä pikkurahalla

Wuhuu, kävin jälleen eilen kirpputorilla pyörähtämässä kuten suunnitelmiin kuuluikin. Tällä kertaa ratsiani kohteiksi päätyivät Savelassa sijaitsevan Kirpputori Silinterin itsepalvelukirppiksen myyntipöydät ja mikä reissu se olikaan! Aivan nappilöytöjä suorastaan. Tällä kertaa kirppislöytöjen esittely tuli toteutettua ihan esittelemällä löytöjä päälle puettuna.



Harmaa "samettipintainen" waterfall-jakku on alunperin Gina Tricotin. Muistan kuolanneeni tämän perään jo liikkeessä, mutten hetkellisessä pihiydessäni tullut sitä ostaneeksi. Normaalisti kun kotiutan edullisempia vaatteita vähän turhankin matalalla kynnyksellä... Nyt se tuli vastaan 5 eurolla, joten omaa kokoa yhden isompanakin nappasin sen suruitta matkaani. Pienempää en tullut aiemmin sovittaneeksi, mutta jakku on juuri tuossakin koossa kerrassaan upea!



Tässä kuvassa näkyykin kaksi kotiuttamistani jutuista; hohtava, ohutta ja pehmeää kangasta oleva t-paita. Täydellinen peruspaita neuleiden ja bleisereiden kaveriksi, eikä todellakaan ollut hinnallakaan pilattu; pulitin tästä upeasti laskeutuvasta t-paidasta hurjaakin hurjemmat 30 senttiä! Toinen kuvan ostos on ruskea kohtuu tavallinen nahkavyö, joka irtosi puolestaan eurolla mukaan. Lisäksi löysin mustan perusnahkavyön hopeisella, pelkistetyllä soljella, eurolla myöskin. Luonnollisesti sen kuvaaminen sitten muistuikin mieleen myöhässä.



Täytyy kyllä sanoa, että tässä on päivän ykköslöytö! Tällaiset saappaat ovat mielessäni pyörineet, saappaat jotka ovat ruskeaa nahkaa puunvärisellä, juuri sopivan korkealla korolla. Aidon nahan lisäksi erityisbonukset nämä vintagesaappaat ansaitsevat kotimaisuudellaan. Saappaat menevät niin suorina, kuin monessa paikassa viime aikoina nähtynä rypytetyin varsin. Kyseessä oli päivän kallein ostos, mutta lähes uudenveroisista nahkakaunottarista en kuitenkaan summaa sen suuremmin surrut; maksoin 19,90 euroa.


Vannon ettei tuo alle puettu paitakaunotar asettunut ihan noin luonnossa...

Jos joku ihmettelee kuvien laadun vaihtelua (tai vaikkei ihmettelisikään), niin haluan kiittää tähän väliin Tiia avusta kuvien kanssa useampanakin päivänä, sekä toivottavasti vielä myöhemminkin ;)!

Jos satutte postauksen lukaisemaan ja aikaa on, kuulisin mielläni muidenkin hyvistä kirppisbongauksista, niitä ah niin mahtavia löytöjä on ihana jakaa jonkun kanssa!

2 kommenttia:

jenni.sangi kirjoitti...

Aivan mahtavat kengät! Nuo on kyllä kuuminta hottia tänä syksynä. :P

Jaspe kirjoitti...

Hee kiitos! Voit varmaan kuvitella mite onnesta soikeena oon noiden kanssa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...