maanantai 20. syyskuuta 2010

H&M Home

kuvat: hm.com

Näpyttelin eilen pienimuotoisen tilauksen H&M:n nettikauppaan. Tiedän, taas. Mutta tällä kertaa tilattavaksi päätyi vaatteiden ja asusteiden sijasta H&M Homen tuotteita.

Kuten olen kertonut, asuntoni sisustus alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla viimeisiä silauksia vaille. Kovin ongelmalliseksi sisustuskohteeksi on osoittautunut kylpyhuoneeni, jonka seinän laatat ovat noin puolen välin korkeudelle haalean turkoosit (?!). Kyseinen sävy ei ole kovin trendikäs, enkä olisi itse moisen sävyisiä laattoja valinnut, vaikka kylppärini onkin muuten ihan jeppis. Kovin olen koettanut rauhoittaa puoliksi turkoosia seinää valkoisella ja vaalean puun sävyillä, mutta pieni viilaus ei todellakaan olisi pahitteeksi toimivan kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Päädyin sitten selailemaan illalla H&M Homen syysuutuuksia ja törmätessäni kuvan suihkuverhoon sain melkoisen ruudinkeksijän väläyksen; jos en voi peittää tai muuttaa seinääni, korostan sitä muutamalla elementillä jotta saan kokonaisuudesta yhtenäisen! Suihkuverhon sävy on ainakin kuvassa nimittäin lähes tismalleen sama kuin seinässäni.

Verholle kaveriksi nappasin vielä pari pirteää käsipyyhettä, jotka väreiltään käyvät sävy sävyyn kokonaisuuteen ja upealla ruusukuviolla varustettuja. Olen tähän asti suosinut vain vaaleita käsipyyhkeitä (ainakin kun joku on kylässä näkemässä :D) ja nämä pariutuvat niiden kanssa saumattomasti.

Intoani ei vähentänyt yhtään se, että koetin ihan huvin vuoksi vielä samaa alekoodia, jonka käytin aiempaan tilaukseeni. Tättärää, se toimi! Ilmeisesti koodi on muutenkin voimassa vuoden loppuun saakka, joten muistakaahan käyttää sitä jos tulee jotain pientä tilailtua. Koodilla 8909 saa siis tilauksen kalleimmasta tuotteesta 25 prosentin alennuksen, ei lainkaan paha :)!

Kuvailen lopputulosta konkreettisessa ympäristössään kunhan saan tuotteet käsiini, ainakin nettisivujen mukaan ne olivat jo pakattavana ja tulossa tämän viikon aikana, joten kauaa tuskin tarvitseekaan odotella.

Ps. Alempana päivän asu esillä!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...