maanantai 20. syyskuuta 2010

Maanantain asu

T-paita Diesel / Bleiseri H&M / Farkut Tiger of Sweden / Koru vintage

Kaivoin kaapista pitkästä aikaa ylleni kuvassa näkyvän Dieselin printti t-paidan. Paita on ihanan pehmeä, kauniilla musta-harmaalla printillä sävytetty, pitkä ja väljän mallinen. Koska päivän aikataulun hallitsevana osuutena on jälleen palloilua yliopistolla, vetäisin Tigerin farkut jalkaan, paidan helman solmulle ja bleiserin ylleni, jottei kokonaisuus menisi liian "arkiseksi". Jostain syystä tykkään pukeutua usein yliopistolle siististi ja asiallisesti, mutta rennosti. Johtuneeko sitten akateemisesta ympäristöstä ja ilmapiiristä vai ken tietää mistä. Poikkeuksiakin kyllä löytyy sitten toisina päivinä.

Aamu alkoi jälleen luennolla laittoman aikaisin kahdeksalta viestinnän laitoksella ja suuntaan pian toiselle kampukselle vielä iltapäiväiselle espanjan luennolle. Sieltä taas suunnitelmana olisi käväistä ainakin kirpputorilla ja metsästää takkia, jonka onnistun näemmä mainitsemaan nyt joka postauksessa (niin palavasti toivon mieluisan itselleni löytyvän).

Saa nähdä kuinka mehut riittävät kaupungilla tallailuun vielä pitkän päivän jäljiltä, tosin juurikin kirpputorien ratsaaminen kuuluu lempipuuhiini. On vain yksinkertaisesti ihanaa kuljeskella pitkin lempikirppareiden käytäviä ja analysoida mielessään erilaisia ihmisiä pöydissä myytävien tavaroiden perusteella; mielikuvat vanhoista leideistä, jotka ovat tuoneet myyntiin nuoruusaikaisia hopeakorujaan tai "shopaholisteista" jotka ovat kokeneet liikkeissä varsinaisia onnentunteita uuden vaatteen löytäessään ja huomanneet hintalaput irrotettuaan ettei kyseessä olekaan ihan se oma juttu.

Näpyttelin eilen illalla pienen nettitilauksen, siitä lisää myöhemmin tänään :P

Nyt lähden köröttelemään yliopistolle, ciao!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...