torstai 30. syyskuuta 2010

Wanted for Autumn: Shoes

kuvat: Nelly.com

Palailen jälleen syksyn hankintamietelmien pariin. Ainakin omalla kohdallanihan tämä postaussarja on tuottanut loistavia tuloksia! Koen keskittäneeni tarkemmin hankintojani ja pohtineeni, mihin kannattaa panostaa ja minkä "tämän kauden" jutun voisi hankkia mahdollisesti vähän edullisemmallakin jostain.

Olen varsin tietoinen omistamieni kenkäparien määrästä, ainakin siinä mielessä että niitä on paljon, tarkkaa lukua en edes pysty laskemaan sillä osa omistamistani pareista majailee vanhempieni luona toisella puolella valtiota. Joka tapauksessa, kenkienkin osalta löytyy vielä valitettavaa puutetta.

Ensinnäkin; en omista yhtäkään oikeasti järkevää paria tennareita, viimeisimmät kirpputorilta joihinkin bileisiin kotiutetut päädyin kauppaamaan ystävälleni, kun eivät tuntuneet omiltani. Converset näyttävät kivoilta, mutta näyttävät omassa jalassa vähän hassulta. Nyt olen hurahtanut tuohot light-malliin, joka voisi olla minulle juuri sopiva! Tarpeeksi kevyet ja tyttömäiset, mutta mielellään huomiotaherättämättömässä mustassa värissä, kiitos.

Toinen himotuksen kohde syksylle olisivat niinkutsutut ratsastussaappaat. Kyseessä olisivat aivat täydelliset, rennot mutta ryhdikkäät, naiselliset mutta eivät liian tyttömäisetkään kaupunkikengät! Ruskean eri sävyissä tai mustassa nahassa tuollaiset kengät olisivat kyllä ajattomat ja sen lisäksi kävisivät tähän syksyyn kuin nappi silmään. Ainut ongelmani on tällä hetkellä se, että pitäisikö näiden kenkien kohdalla nyt panostaa jälleen siihen laatuun ja monivuotisuuteen, vai hankkia hieman edullisemmat "kausikengät", jotka voivat toki oikealla hoidolla ja kohtelulla kestää vaikka vuosiakin.

Ehkä näitä taloudellisia päätöksiäni vauhdittaa tosin eräs säästökohde, johon on kyllä vielä matkaa. Täytän nimittäin tänä syksynä pyöreitä vuosia ja eräs unelmieni kaunotar, klassikkojen aatelinen, on pyörinyt jo vuosia mielessäni, joten ajattelin että ryhdikkäällä säästökuurilla voisin sen itselleni ennen vuodenvaihdetta kotiuttaa. Kerron säästöprojektistani lisää joskus myöhemmin, kun se alkaa olla paremmalla mallilla ;).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hi, new to the site, thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...