keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Lisää syksyn 2nd hand löytöjä

Kyllä vain, tein taas järjettömän onnistuneen täsmäiskun kirpputorille, tällä kertaa kyseessä oli Jyväskyläläinen Seppälän kirpputorimarket, joka sijaitsee hieman kauempana keskusta-alueelta, mutta osoitti itse asiassa pitkästä aikaa olevansa kyllä vierailun arvoinen!



Olen haikaillut ja kaivannut ponchoa syksyyn, mutta epäillyt sen todellista tarpeellisuutta omassa kaapissani, joten tämä neule tuli vastaan kreivin aikaan! Hengarilla vähän oudon näköinen, mutta päällä upea ponchomainen neule on tarpeeksi ohut, jotta se menee talvella takkien alla, mutta nyt syksyllä muidenkin vaatteiden päällä. Poncho-ongelma ratkaistu siis 4 euron pilkkahintaan uudella Vilan neuleella.



Kaipaan välillä pukeutumiseeni tietynlaista "aikuisen naisen" tyylikkyyttä, ja tämä silkkipaita auttaa asiaa kummasti! Jälleen kerran, vaate on huomattavasti paremmin edukseen sitten päälle puettuna. Samantyylisiä on myyty mielestäni ainakin Zarassa ja tämän omani kotiutin siis 3 eurolla.



Tiedän, taas takki! En vain voinut vastustaa ystäväni minulle bongaamaa Zaran uudenveroista villakangasjakkua. Tämähän menee talvellakin pahimmilla pakkasilla sisätiloissa (yliopistolla kylmyys voi paikoin todellakin yllättää). 5 euroa kustantanut jakku on muuten upea niiden uusien nahkahanskojeni kanssa puettuna ;).



Yhdet saappaatin tarttuivat mukaan. Mustat, kotimaiset vintage-saappaat hurmasivat ajattomuudellaan, uskomattoman pehmeällä nahallaan ja suloisilla yksityiskohdillaan. Olen sitä mieltä, että kun laadukkaat ja kaikin puolin sopivat nahkasaappaat kävelevät kohtuullisella hinnalla vastaan, ne kannattaa kotiuttaa. Näin saa pienellä rahalla itselleen vuosiksi hyvät ja joka tilanteeseen sopivat laadukkaat kengät! Maksoin näistä kaunottarista 15 euroa, joka on kyllä aivan yli normaalin kirppisbudjettini, mutta perustelinkin hankintani jo edellisessä virkkeesssä.

Nyt taitaa olla aika pitää pientä taukoa kirppiksistä, kun vähän liiankin hyvin on tuntunut viime aikoina erilaisia ihanuuksia löytyvän. Tosin saa nähdä kauanko maltan pitää itseni niistä poissa :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...