torstai 21. lokakuuta 2010

Keskiviikkoillan yllätykset

Kauluspaita River Island (2nd hand) / Tekonahkahousut Ebay / Charm kaulakoru Marc Jacobs

Eilisen asua tähän väliin ennen kuin päästään itse varsinaiseen päivän asuun myöhemmin. Tarkoituksenahan oli postailla jo eilen, mutta lähes extemporena toteutettu tyttöjen ilta veikin postailulle tarkoitetun ajan. Muistutuksena itselleni ja muille tähän väliin; valkoinen (tai vaalea ylipäätään) yläosa ei ole se viisain vaihtoehto, kun tarkoituksena on juoda illalla punaviiniä ja kyseessä on saman mittakaavan rähmäkäpälä kuin allekirjoittanut.

Punaviinin uhriksi ei onneksi kuitenkaan joutunut kuvan paita, joka vaihtui tosin pian kuvaamisen jälkeen iltaa ajatellen. Kyseinen kaunis kauluspaita on River Island -merkkinen ja vastikään kotiutettu kirpputorilta. Tosin niin oli se punaviinin kanssa yhteenottanut toppikin. Onneksi vahingot eivät olleet kovin merkittäviä, mutta jokatapauksessa vinkkejä pieniä punaviinitahroja vastaan taisteluun otetaan kernaasti vastaan!



Tuo kauluspaita oli kyllä oiva löytö; se on sopivan tyttömäinen ja hauskoin yksityiskohdin varustettu, mainittakoon ainakin toisistaan poikkeavat napit ja söpö solmittava kiristysnauha takana, jonka avulla paita istuu todella hyvin! Harmi etten tullut kuvanneeksi tietenkään sitä takaosaa ollenkaan, saatika kaunista Marc Jacobsin kaulakoruani, joka tosin löytyy tämänkin päivän asusta eli sitä tullaan vielä näkemään tänään. Löin valkoiselle kauluspaidalle kaveriksi jalkaan jällen tekonahkahousuni ja kaikessa yksinkertaisuudessaan ne tuovat räväkän säväyksen vähän "virallisempaankin" asuun.

Kauhea miten aika juoksee silmissä, en ole edes ennättänyt muuta kuin piipahtaa ainejärjestömme hallituksen kokouksessa (joka itse asiassa ei sitten osoittautunutkaan järin hedelmällisesksi reissuksi) ja istahtaa koneelle postaamaan. Pitäisi siivoilla ja nähdä vielä ystäväänikin tänään, sekä palata taas illalla blogi pariin asun merkeissä. Apua! Peukut pystyyn että ehdin kaiken ennen aamuyötä saada hoidettua :)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...