tiistai 19. lokakuuta 2010

Graffiti with basics

T-paita H&M / Neule H&M / Bleiseri Vila / Karvaliivi Vila / Farkkulegginsit GT / Saappaat Vintage / Koru Gucci

Päivä venähti ja sisälsi jälleen kerran niin paljon ohjelmaa ja menoa, että pääsin vasta nyt koneelle postailemaan. Tällä kertaa on sentään hieman paremmin silmäniloakin kuvien muodossa mukana, kiitos ystäväni Tiian ja iltaisen kuvaussessiomme! Mukavaa saada perinteisille asukuville hieman vaihtelua.

Ebaysta tilaamani Nina Garcian The Little Black Book of Style saapui tänään postiluukustani ja jonkin verran ehdinkin sitä lukemaan. Olin ilmeisesti etukäteen inspiroitunut kirjasta jollain kummalla tavalla, sillä aamulla ylleni valikoitui melko klassinen kokonaisuus. Valkoinen t-paita, sininen denim, musta bleiseri ja pelkistetyt korut ovat kaikki juuri niitä niinkutsuttuja joka naisen vaatekaapin kulmakiviä, sekä toimivat varsin hyvin keskenäänkin. Sometimes less is more.



Yhdistin viileään säähän lähtiessäni bleiseriin vielä syksyisen Vilan karvaliivini, jota rakastan yhä päivä päivältä enemmän! Liivi ansaitsee kyllä totisesti vielä käyttökertoja ennen kylmempiä säitä, joskin juurikin sopivaan takkiin yhdistettynä sen käyttöaikaa saa pidennettyä leudommille talvisäillekin.




Huomisen aikataulussa olisi ainakin espanjan tentti, sekä uuden kurssin aloitusluento vielä alkuillasta. Hmm, olisi vain ihan kiva löytää välillä aikaa kunnon siivouspäivälle, viime- sekä alkaneen viikon kiireet ovat hieman vaatineet verojaan kämpän siisteydessä... Noh, kyllä tämä tästä, nautin kuitenkin huomattavasti enemmän siitä, että välillä löytyy tekemistäkin niin ei pääse täysin veltostumaan tai kyllästymään. Ehtiihän sitä haudassa levätä.

Kuvista suurkiitos vielä Tiia Heinoselle, josta tullaan kyllä tulevaisuudessa taiteen ja kulttuurin alalla kuulemaan paljon! Neiti kun sattuu alan opiskelija oikein kahden tutkinnon voimin olemaan ja oman alan töitäkin taitaa näköpiirissä olla jo valmiiksi ;)




Mitäs tykkäätte hieman erilaisista asukuvista?

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia :) Ja asukin on tosi hieno!

anna kirjoitti...

Musta nää kuvat oli aivan upeita!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...