maanantai 18. lokakuuta 2010

Khakinvihreää ja nahkaa

Paitis GT / Neuleliivi Vero Moda / Vyö Armani Junior / Tekonahkahousut Ebay / Kaulakoru Vintage

Hei vaan blogiinkin viikonloppuisen hiljaiselon jälkeen. En voinut aiemmin viikonlopun suunnitelmista blogissani varsinkaan perjantain osalta kirjoittaa, sillä siskoni ystävineen suuntasi Jyväskylään kyläilemään ja juhlimaan sisareni 18-vuotissynttäreitä. Perjantaille ajoittuivat hartaasti suunnitellut ja toteutetut yllätysjuhlat siskolleni, sekä lauantai vierähti kaupungilla, hyvin syöden sekä juhlien siskoani tyttöporukan kesken.

En ole vielä pyytänyt lupia keneltäkään viikonlopun kuvien julkaisuun, joten näinollen viikonlopusta kertovat postaukset tulevat ajoittumaan myöhemmälle.

Olen jo aiemmin täälläkin hehkuttanut ja vannonut rakkauttanu Burberryn syystalven tyylille, ja tämän päivän asu saikin siitä vahvasti vaikutteita. Itse asiassa voitaisiin melkeinpä puhua tyylin kopioimisesta (kopioimisesta kirjoitan sanan positiivisessa merkityksessä). Khakinvihreää, mustaa ja ruskeaa nahkaa sekä aviator. Nämä elementit olivat pääosassa niin Burberryn mallistossa, kuin omassa asussanikin.


Aviator H&M / Laukku Mulberry

Kuvien paitis on eräs lauantain ostoksiani. Pitkään kaivattua, khakinvihreää paitista ennätin jo muutamilta kirpputoreilta metsästämään, kunnes kävelin täydelliseen yksilöön Gina Tricotissa. Jaha, käyhän se näinkin. Yhdistin paitaan tummanruskeaa nahkaa olevan vyön ja kaappini kätköihin pitkäksi aikaa jääneen Mulberryn kongonahkaisen laukun. Tykkään ainakin itse kovasti mustan ja ruskean nahan yhdistelmästä, se näyttää mielenkiintoiselta olematta liian kova ja sitoo erilaiset asun elementit toisiinsa. Kuvissa ei näy kenkiä, mutta vedin jalkaani mustat vintage-nahkasaappaat, jotka ovat osoittautuneet oiviksi buutsien korvaajiksi (niitäkin ehdin jo peräänkuuluttamaan, mutta ihan kaikkea ei aina voi saada...)!

Nyt päivän luennon ja itsenäisen opiskelun ja työvuoron välille jäävä aikani onkin hupeutunut jälleen olemattomiin, joten jätän loput löpinät seuraavalle kerralle! Nyt pitää rientää töihin loppuillaksi, alkaakin olla jo kiire, iiks!

PS. Tiedän, kuvanlaatu on taas vähän kärsinyt kiireestä, sekä pahoitteluni tekstin oikoluvun jättämisestä myöhemmälle, halusin niin kovasti jo päivitellä!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...