lauantai 9. lokakuuta 2010

Leopard

Paita Chloé / Huivi Isomummon peruja / Koru JC / Farkut Tiger of Sweden

Vapaa viikonloppu, enpä voisi olla tyytyväisempi. Ainakaan silloin, jos kämppä olisi jo siivottu, tämän päivän projektit kun ovat edelleen hiukan vaiheessa. Halusin tulla kuitenkin pikaisesti blogin puolelle asun merkeissä.

Lähdin tänään asioille ja niskaani vedin pitkästä aikaa, kaapin perukoilla majailleen, ranskalaisen Chloén trikoopaidan. Beige trikoo kaipasi jotain pientä potkua, joten yhdistin siihen leopardihuivin ja mustan ketjukorun. Ainakin omasta mielestäni varsin toimiva kokonaisuus. Paidan hihoissa on muuten erikoinen ja ihana rypytys, mutta tietenkään niistä ei nyt tullut tähän järkevää kuvaa...

Vapaapäivinä käy helposti juuri niin kuten tänäänkin; unet jatkuivat pitkälle iltapäivään, eikä tähänkään mennessä ole vielä mitään kovin merkittävää ennättänyt tapahtua, mitä nyt käväisin siellä asioilla ja kahvilla kaverini luona. Päätin juuri tätä kirjoittaessani, että ehkä jätänkin siivoushommista osan vasta huomiselle, ensimmäisenä vapaana lauantaina naismuistiin kun haluan keskittyä välillä ihan itseenikin. Tiedossa on siis pienen paikkojen siistimisen ja muun puuhan jälkeen sohvailua ja irtokarkkeja ihan oman itseni seurassa, hih.

Pari postausta olisi tässä työn alla myös, palailen vielä tänään ainakin yhden postauksen, ellen toisenkin kanssa!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...