perjantai 8. lokakuuta 2010

Raukea tutkinnonsuorittaja

Takki H&M / Neulekauluri GT / Trikoopaita BikBok / Legginsit Vila

Tutkinto suoritettu ja takana on hauskin ilta pitkiin aikaan, pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta (niistä lisää alempana).. Ihmisiä oli liikkeellä todella paljon, mutten juurikaan törmännyt minkäänlaisiin kähinöihin, vaan ruuhkastakin huolimatta tunnelma oli kaikkialla loistava! Oli ihana nähdä niin monia tuttavia aika ajoin kaikessa ihmispaljoudessa.



Hipsimme ystäväni kanssa hyvissä ajoin ennen pilkkuruuhkaa mäkkärin kautta minun luokseni ja lounaalla tänään herkuttelimme tulisella thai-ruoalla, green curry kanaa ja kasviksia, nam! Loppupäivän olen nautiskellut kodin rauhasta ja fiilistellyt erityisesti ensimmäistä pitkää ja vapaata viikonloppua pitkiin aikoihin, ihanaa. Pääsen viimein lepäilemään ja tekemään päivisin muutakin kuin hoitamaan työ- tai koulujuttuja.



Päälle eksyi jälleen edellispäivän tuoksinasta johtuen mukavaa, pehmeää ja lämmintä. H&M:n aviator pääsi  itse asiassa eilen ensimmäistä kertaa päälle ja osoittautui oikein mukavaksi vaihtoehdoksi syksyyn kevyen toppauksena ansiosta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...