tiistai 12. lokakuuta 2010

Lunta & Uudet housut


Apua, millainen näky verhojen takana odotti kun aamulla kurkkasin ikkunasta ulos. LUNTA?! Onko pakko jos ei halua...? En ole koskaan tuntenut itseäni talvi-ihmiseksi, kun kesällä alan surra ilman kylmenemistä ja näen mielessäni kauhukuvia tai -tuntemuksia talven pimeistä paukkupakkasista. No, onneksi totuttelulle on aina hieman aikaa, eikä ensilumi juuri koskaan jää vielä pysyvästi maahan.


Tunika Zara / Neuleliivi Vero Moda / Tekonahkahousut Ebay

Hyvin simppeli, mutta oikein viihtyisä päivän asu tänään. Huomaatteko, mitä postiluukkuuni kolahti tänään? Kyllä vain, ne haikaillut tekonahkahousut, jotka metsästin työllä ja tuskalla kaikki keksimäni kaupat ja nettikaupat pengottuani Ebaysta parilla kympillä, not bad at all I'd say. Pelkäsin kuollakseni saavani kiiltävää pvc-muovia olevat ja muullakin tapaa mauttomuuden huippua edustavat housut, mutta pääsinkin onnekseni yllättymään vain positiivisesti! Luonnossa pöksyt ovat oikein hyväntuntuista materiaalia keinonahaksi, sekä istuvat kivasti pussittamatta liikaa tai olematta liian tiukat. Tykkään kyllä kovasti nahkahousujen asuihin tuomasta särmästä.



Latvani ovat kyllä totisesti siistimisen tarpeessa, alkanut syksy ja kesän rasitus on onnistunut imemään lopunkin kosteuden niistä.. No, onneksi tämä pulma ratkennee vielä tämän kuluvan viikon aikana, kiitos parturikampaajaksi opiskelevan kaverin ;). Mitään suuria muutoksia malliin tai väriin tuskin on tulossa, sillä olen aika mieltynyt ja ehkä jopa turhankin iloinen pitkällä vaivalla vuosien mittaan kasvatetusta reuhkasta, mutta eihän sitä tiedä vaikka ihan innostuisin räväyttämään!



Moi tolle haamukädelle ylemmässä kuvassa... Käväisin tänään luennon lisäksi pienimuotoisella kirppiskierroksella, joten palailen illalla esittelemään hyvin pieneksi jääneen saaliinikin. Tosin ehkä ihan hyväkin, kun viimeaikoina kirpputorionni on suosinut liiaksikin, etten jatkuvasti raahaa kamalaa tavaramäärää kotinurkkiin sitten pyörimään.

Noh, mutta sellaista tähän väliin, jäi tämä päiväpostaus vähän illalle, mutta allekirjoittanut on edelleen vapaaviikonloppunsa kiireettömissä ja jopa hieman laiskoissa jälkitunnelmissa ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...