maanantai 11. lokakuuta 2010

Yllättävä vapaapäivä ja kirjatilaus

kuva: Google kuvahaku

En voi olla jankkaamatta vapaapäivieni ihanuutta! Tosin eihän siitä haittaakaan ole, että vapaa ja pitkä viikonloppu on mielessäni, voiko ollakkaan piristävämpää ja mieltä ylentävämpää kuin tieto siitä, että saa nauttia päivästään ilman tärkeitä velvoitteita tai työtä? Ei minusta. Ainakaan kovin helpolla ei vapaapäivän ihanuutta ylitetä, varsinkin niiden jotka johtuvat luennoitsijan äkillisestä sairastumisesta.

Nukuin jälleen pitkään ja aloittelin päivääni surffailemalla kahvikuppi toisessa kätösessä Ebayssa parinkin jutun tiimoilta (osasta lisää blogin puolella myöhemmin). Törmäsin nimittäin sattumalta brittiläisen Ebayn puolella Nina Garcian The Little Black Book of Styleen, jonka perään olen itse asiassa haikaillut jo aiemminkin. Myös Yummy-blogin Jennin kirjoituksia tämän kirjan pohjalta muistan lukeneeni aiemmin.

Nina Garcia on siis USA:n Ellen entinen päätoimittaja sekä tyyli-ikoni ja kirja puolestaan, ihan nimensäkin mukaisesti, hänen kirjoittama tyylioppaansa. Osaan avata tätä lisää, kunhan saan kirjan käsiini (mikä tapahtuu ehkä hyvässä lykyssä jo tämän viikon puolella). Toivon kirjasta olevan apua ongelmaan, josta en taatusti kärsi yksin; vaatekaapin yhtenäistäminen ja saaminen toimivaksi on vain yksinkertaisesti ikuisuuspulma! Aina löytyy jotain, joka ei sovi minkään muun kuin sen yhden hameen kanssa yhteen, mutta miten sitä ei tullutkaan aiemmin ajatelleeksi? Joka tapauksessa, jos joku muukin on kirjaa kaipaillut, se lähtee britti-Ebaysta noin reilulla 10 eurolla, joten hinta ei ainakaan ole erityisen kirpaiseva. Katsotaan millaisia aiheita Nina Garcia kirjassaan avaakaan, niistä lisää myöhemmin!

Tänään olisi tiedossa vielä ainakin ruuanlaittoa; kutsuin ystäväni luokseni herkuttelemaan uunilohella, sekä ajattelin kauppareissun yhteyteen tehdä pikkuruisen kirppiskierroksen, toivottavasti en ole ainut joka lähtee uuteen viikkoon näin kevyin askelin liikkeelle :)!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...