sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Sunnuntai-illan iloa

Tunika GT / Saappaat 2nd hand / Aviator H&M / Kaulakoru Kultajousi

Tänään on kyllä ollut jostain syystä kokonaisuudessaan oikein ihana päivä, vaikka mitään sen erityisempää ei olekaan tapahtunut. Pitkien unien ja lepäilyn jälkeen olo on kuin uudestisyntyneellä. Kaiken lisäksi avasin juuri sopivasti äskettäin sähköpostini lukeakseni että huominen espanjan luento on peruttu. Tämä tietää lisävapaapäivää, sillä se olisi ollut päivän ainoa pakollinen ohjelmani, jes!

Kuvat tulivat nyt melko isoina, sillä en laiskuuttani jaksanut pienentää niitä enään jälkikäteen. Tällä kertaa ne ovat onneksi sentään parempilaatuisia, kiitos Tiian ja hänen kameransa, joten niitä sietääkin katella suurempana ;)


(päädyin kuitenkin siihen että ehkä en halua ihan koko palstan levyistä naamaani tähän :D)

Tänään oli todellinen good hair day; avasin aamulla yön ajan olleen nutturan ja heitin sivujakauksen. Voisiko näitä päiviä tulla silloinkin, kun niitä todella tarvitsisi? Kiireisinä luentoaamuina on lähes useammin sääntö kuin poikkeus saada hiukset itseä miellyttävään kuosiin...

Tuo tunika ei kyllä todellakaan näyttäydy edukseen näissä kuvissa, siinä on paljon laskoksia jotka jäävät kaikki takin alle piiloon, ei nimittäin tullut kuvattua asua ilman takkia ollenkaan. No, joka tapauksessa se on ihanan pehmeä ja oikein syksyisen sävyinen neuletakin ja vyön kanssa puettuna.

Nyt täytyy jo jatkaa muiden juttujen pariin, sillä espanjan korvaavat tehtävät eivät tekeydy itsestään :D. Kivaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...