sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Small statement

Paita 2nd hand / Koru Bijou Brigitte / Farkut Killah / Panta H&M

Melkoinen rentoilun täyteinen, joskin puolestaan kouluhommien ja siivoilun vastapainottama päivä takana. Ihanaa, kun oli aikaa käydä kaupassa milloin huvittaa ja teinkin sitten kaupassa käynnin jälkeen itselleni pitkään, hartaasti ja rauhassa oikein herkullisen katkarapusalaatin. Nam.

Raitapaita kuuluu klassikkovaatekappaleiden kategoriaan ja kuvan yksilö löytyikin aiemmin tällä viikolla kirpputorilta hurjaan 1,50 euron hintaan. Pari raidallista paitaa minulta kaapista toki valmiiksi löytyykin, muttei yhtäkään tällaista hieman vartalonmyötäisempää, joten toivotinkin paidan ilomielin tervetulleeksi puvustooni. Raidat ovat aina tyylikäs valinta, kiitos siitä kuulunee muun muassa raitapaitojen upeutta ylistäneelle Jean Paul Gaultierille ja lukuisille muille suunnittelijoille. Kumma, itse olen ymmärtänyt raitapaidan klassikkoarvon vasta kuluneen vuoden aikana, ennen ne tuntuivat assosioivan liikaa lapsena nähdyn Marimekon version kanssa (joka näyttää kyllä nykyään jo paremmalta omaankin silmääni, hih).



Metsästin pienen ikuisuuden tässä kunnon 'statement piece' -kaulakorua, ja löysin viimein Bijou Brigittesta täydellisen yksilön! Monet valmistajat kyllä tarjoavat vastaavanlaisia koruja, mutta mielikuvissani näin vain tämän tyylisen ja kiitänkin nyt useimmiten suunnattoman heikkoa itsehillintääni siitä, että maltoin jättää ne kilpailevat kaunottaret kaupan hyllyille. Hintaa korulla oli 19,80e, mikä on ehkä ns. "rihkamakorusta" aika paljon, mutta maksoin sen ihan mielelläni juuri oikeanlaisen löydettyäni. Koru höystää kivasti pelkistettyä raidallista paitaa, vai mitä :)?

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

haha vihdoinki ostit sen korun :D on kyllä ruvenny mietityttämään itelläkin pikkujouluja ajatellen..

Jaspe kirjoitti...

Jep! Kovasti kattelin vaihtoehtoja muttei yksikään yltäny yli tämän :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...