maanantai 1. marraskuuta 2010

Teaser: Lanvin loves H&M


Ranskalaismuotitalo Lanvinin ja H&M:n välinen yhteistyöprojekti on kovin salamyhkäinen. Mallistohan tulee H&M:lle myyntiin 23. marraskuuta. Nyt mennään jo saman kuun ensimmäisessä päivässä, eikä mallistosta löydy edelleenkään enempää tietoa kuin yksi kuva. Edellisen mallistoon liittyvän tiedotteenkin julkaisemisesta on jo kulunut kuukausi.

Kuva lupailee mallistoon liittyen juhlavaa smokkityyliä, dramatiikkaa, tummaa värimaailmaa, punahuulista glamouria ja taidokkaita leikkauksia. Mallisto pysynee siis hyvin uskollisena Lanvinin ja naistenmalliston pääsuunnittelija Alber Elbazin tyylille hyvin uskollisena.

Jaaa... Löysin viimein lisätietoa, eli myös niille jotka eivät ole minkäänlaisiin julkaisupäiviin törmänneet, tiedoksi että mallisto julkistetaan ja esitellään huomenna 2. marraskuuta H&M:n nettisivuille ilmestyvässä lyhytelokuvassa/videossa! Viimein, sitten pääseekin jo tutkailemaan mitä tämänvuotisella yhteistyöllä on tarjottavanaan.

Sen suuremmin asian spekulointi lienee turhaa, toivon yllättyväni positiivisesti. Halusin vain jakaa tämän kuvan, johon törmäsin sillä ainakin allekirjoittanut on odottanut kyseistä yhteistyömallistoa kuin kuuta nousevaa sitten Jimmy Choon ja H&M:n yhteisen malliston viime vuonna, joka onnistui kyllä yli odotusten. Pyh pah niille, jotka sanovat yhteistyömallistoista olevan vain haittaa luksusbrandin tasolle ja maineelle, minun kenkäparini ovat oikein hyvin suunniteltuja, todella laadukasta materiaalia, mukavia jalassa ja käytönkin jälkeen kuin uudet!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...