tiistai 2. marraskuuta 2010

I heart Lanvin for H&M

kuva: vogue.com

Lanvinin ja H&M:n yhteistyön tulokset eivät ainakaan kuvamuodossa onnistuneet aiheuttamaan allekirjoittaneessa pienintäkään pettymyksen tunnetta. Selasin Voguen sivuilla aiemmin tänään malliston läpi ja innosta piukeana kokosin ylläolevaan kollaasiin omat suosikkini ranskalaisruotsalaisen yhteistyön tuloksista. Ja paljon niitä tulikin, sillä törmäsin toinen toistaan ihanampiin luomuksiin!

Toisin sanoen, olen aivan ihastunut ja siitä johtuen korviani myöten ongelmissa. Budjettini ei villeimissä unelmissanikaan veny kaikkien tuotteiden kotiuttamiseen, realistisesti voidaan ehkä puhua parista kolmesta lopullisista valinnoistani riippuen... Onhan tässä aikaa tietysti miettiä ja voihan toki olla, etten kaikkea edes kovasta kysynnästä johtuen ehdi ostoskoriini nettikaupasta klikata (olettaen, ettei mallistoa tulla myymään Jyväskylän liikkeessä). Jimmy Choon ja H&M:n yhteistyömalliston ollessa myynnissä sairastin sikainfluenssaa ja 40 asteen kuumeesta huolimatta revin itseni joka aamu klo 6.30 nettikauppaan päivystämään, jotta sain juuri ne himoitsemani kenkäkaunottaret postissa kotiini. Toivottavasti tilanne ei ole ihan yhtä epätoivoinen loppuunmyynnin kanssa tänä vuonna, joskin epäilen saman kaavan kuin viime vuonna toistuvan jälleen.

Upealle juhlamekolle ainakin olisi varmasti tarvetta jopa vuosiksi eteenpäin ja tällä hetkellä suosikkini asemasta kilpailevat kollaasin yksiolkaiminen violetti- ja oikean yläkulman upeilla laskoksilla varustettu pikkumusta. Ainut vain, että kun nuo kaikki muutkin mekot ovat niin ihania... Hameesta ei sen enempää, se on U-P-E-A ja saatava joko mustana tai kuvan valkoisena versiona. Piste. Olen kaipaillut mustaa trenssiä ensi kevättä ajatellen ja musta printtiversio paikkaisikin oikein hyvin tarpeeni, sekä näyttävä coctail-sormuskin olisi upea asuste (itsehän en kauheasti ole sormuksia käyttänyt, mutta huomannut silmäileväni niitä yhä useammin viime aikoina).

Noh, tällaista pientä tarkasteluahan tämä lähinnä vasta on, mutta omaa päätöksentekoani tulee huomattavasti helpottamaan se, että harkitsen valmiiksi ostopäätöksiäni. Muutoin päätyisin todennäköisesti syömään loppuvuoden näkkileipää.

Löysittekö jo mallistosta omia suosikkeja?

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

haha kattelin noita kuvia ja tuo hame oli munkin lemppari ehottomasti! :D pitää kyttäillä nettikaupassa sitten

Jaspe kirjoitti...

Jep, suosittelen vaan heräämään tosi aikaisin kun tulevat nettiin, niistä Jimmy Choo:n yhteistyökengistä käytiin ainaki sekuntipelisotaa nettikaupassa vielä parinki päivän jälkeen :D

Eli sekin että jos ei heti saa, ovat H&M:llä päivittäneet usein n. viikon ajan joka aamu uuden erän tuotteita myyntiin. Hmm, toivottavasti näitä sais tänne liikkeeseen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...