sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Loving the style: Olivia Palermo

En ole juurikaan viime vuosina keskittynyt seuraamaan maailmanjulkkisten tyylejä, mutta tähän nuoreen New Yorkilaiseen kaunottareen tunnun törmäävän yhä useammin. The Citystä ainakin itselleni tutuksi tulleen Olivia Palermon asuvalinnat ovat vain yksinkertaisesti pettämättömän tyylikkäitä ja toinen toistaan upeampia. Erikoiset yhdistelmät ja asusteet tekevät asuista persoonallisia, vaikka niissä on usein hyvin klassinen pohja, joten Olivian tyylistä on helppo ottaa vaikutteita omaan pukeutumiseen. Sopii minulle, sillä olen löytänyt jo useamman kopioimisen arvoisen asun tältä neidiltä ja ajattelin koota tähän postaukseen pari varsin toimivaa arkityyliä, sekä eritellä muutaman kulmakiven tyylin rakentamiseen.



Rakastan tätä lookia ja voin kuvitella sen suoraan myös tyylikkään työssäkäyvän suomettaren ylle. Tai miksei jopa opiskelijalle, hienostunut housutyyli näyttää hyvältä myös nuoren yllä, kun sitä piristävät erikoisemmat yksityiskohdat tai leikkaukset. Tämän asun juju ovatkin Olivian leveälahkeiset puvunhousut, jotka ovat kovaa vauhtia puskemassa hittitrendiksi! Maksimekoissa on itselläni ainakin vielä sulattelua, mutta housurintamalla ylipitkät lahkeet kyllä viehättävät ja niihin on jollain tapaa helpompi lähteä mukaan.

Housutyylin kulmakiviä:
- leveälahkeiset, ylipitkät housut
- silkkipaita
- väljät leikkaukset
- maanläheiset värit (erityisesti ruskean eri sävyt)



En tiedä miksi, mutta jostain syystä tämä asukokonaisuus assosioituu mielessäni mereen, kevääseen ja aurinkoiseen kaupunkiin. Todennäköisin syy mielikuviini on tietysti asun värimaailma sinivalkoisine raitoineen. Kokonaisuus on kaunis ja ajaton (sekä aika hyvin kopioitavissa korvaamalla tuon takin beigellä trenssillä), sekä monenlaiseen päivätilaisuuteen, miksei jopa iltaankin sopiva ilman vaaleaa takkia.

Merihenkisen kaupunkityylin kulmakiviä:
- raitapaita
- statement piece -kaulakoru
- kauniisti leikattu hame
- trenssi



Tämä on yksi suosikkiasuni Olivialta, sillä ihastuin itsekin karvaliivin ja bleiserin yhdistelmään aiemmin syksyllä. Täytyy myöntää, että yhdistelmä toimii kuin nakutettu "yksivärisenä", kokomustana tässä tapauksessa siis. Väreillä leikkimisen voi jättää vähemmälle, kun materiaalivalinnoilla saa asuun jo niin paljon eloa! Karvaliivi, istuva bleiseri ja ryhdikkäät pillifarkut löytyvät usean tytön kaapista jo valmiiksi ja näyttävät todella tyylikkäiltä pelkistetysti toisiinsa yhdistettynä. 

Tyylin kulmakiviä:
- bleiseri
- karvaliivi
- pillifarkut
- pienillä yksityiskohdilla leikittely; konjakin sävyinen laukku, punaiset kynnet ja kenkien yksityiskohdat, kultaiset korut jne.



Viimeinen postaukseen mukaan valitsemani kokonaisuus erottuu varmasti ylemmistä kuvista ja on mukana tietystä syystä; se on niin yksinkertainen ja helppo. Kauniit ja tyylikkäät asut eivät synny vain kerrostamalla, rakentamalla ja viimeisillä silauksilla. Sometimes less is more. Arkinen tyylikkyys tässä tapauksessa on yksinkertaisia malleja mielenkiintoisella leikkauksella yhdistettynä mukaviin materiaaleihin. Vaatteet istuvat löysästä mallista huolimattaan hyvin, mikä on jo itsessään omiaan luomaan tyylikästä yleisvaikutelmaa ja pelkistetyt kangaspinnat ohjaavat huomion kauniisiin asusteisiin ja koruihin.

Huolettoman arkityylin kulmakivet:
- arkinen, harmaa värimaailma
- huoleton hiustyyli
- rennot ja yksinkertaiset vaatteet mielenkiintoisella leikkauksella
- kauniit, klassiset asusteet
- oikea asenne


Ovatko muut kiinnittäneet huomiota Olivian upeaan tyyliin? Mikä ylläolevista kokonaisuuksista on oma suosikkinne?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...