perjantai 26. marraskuuta 2010

Flunssapäivän vaatetus

T-paita H&M / Neule Zara / Ratsastushousut H&M / Kaulakoru Kultajousi


Heräsin aamulla tukkoiseen oloon ja pikkulämpöön. Great, syysflunssa iski siis jälleen jo toista kertaa ja kivasti vieläpä tähän väliin kun ensi viikolla kalenteriin mahtuu niin töitä, opiskelua kuin parit pikkujoulutkin. Onneksi aikaa toipumiseen on tämä viikonloppu, joskin huomenna täytyy sinnitellä yhden työvuoron verran.




Kauppareissua ja oman mielen piristämistä ajatellen jouduin kuitenkin pukeutumaan tänään. Päälle valikoitui melkoinen flunssauniformu; pehmeää ja mukavaa. Löysin nuo Hennesin ratsastushousut kirpputorilta ja ne ovatkin oikein otolliset tänään puettavaksi. Housut ovat joustavaa ja paksua trikoon kaltaista materiaalia eivätkä ryhdikkyydestään huolimatta kiristä tai purista mistään! Ajattelin korvata näillä ratsastushousuilla farkut talven kylminä luentoaamuina, tai käyttää niitä legginsien tilalla kun säät ovat liian kylmät sukkahousuille tai perusleggareille.




Siinä vielä housuista lähikuvaa. Edessä olevat kivat leikkaukset eivät hämärässä kuvattuna tässä nyt näy, mutta idean mallista ja yksityiskohdista tästä sentään saa. Kivana bonuksena housut on varustettu takataskuilla, joka hieman edesauttaa "kalsaripeppu"-efektin syntymistä, jos tiedätte mitä tarkoitan :D

Ja nyt täällä kaivataan flunssavinkkejä! Mitä te syötte ja juotte tai mihin pukeututte, kun nuha iskee mutta täytyisi jaksaa?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...