perjantai 26. marraskuuta 2010

Wildcard from Lanvin loves H&M

kuva: H&M


Vaikka sainkin napattua Lanvinin ja Hennesin mallistosta hameen itselleni (tai no siis yhden hameen kahdessa värissä :D), jäi mieleni vielä haikailemaan Elbazin kauniiden mekkojen perään. Malliston esittelyn aikoihin olin aika tummalla linjalla mekkoihastuksissani, mutta pikkumustarintamallani on tapahtunut sen verran hyvä varastonpäivitys ettei tummalle mekolle ollut enää tarvetta (tästä lisää myöhemmin ensi viikolla). Muutenkin raahasin viime viikolla kirpputorille noin puolet mekoistani, jotka ovat jääneet käyttämättä. Päätin karsia hieman edullisten mekkojeni röykkiötä ja tylysti aion rakentaa tästä lähtien vain toimivaa mekkokokoelmaa. Tulevaisuuden juhlia varten tarvitaan ainakin pikkumusta ja -valkoinen, jokin yksivärinen cocktail-mekko, pitkä mekko ja villi kortti, joka erottuu joukosta jollain persoonallisuudella.

Kuvan mekko onkin omiaan lisättäväksi mekkorekilleni; kaunis värimaailma ja kukkakuviointi, sekä hoikalle vartalolle sopiva malli! Nuo suuret röyhelöthän ovat omiaan luomaan illuusiota tiimalasikeskivartalosta melko suoraan kroppaan ;). Ensin en oikein ymmärtänyt koko mekkoa, mutta nähtyäni sen livenä videolla mallin päällä menetin sille sydämeni. Ihanaa tyttömäisyyttä, eikä mekko kuitenkaan ole liian lapsekas niinkuin monet kukalliset röyhelömekot saattavat äityä olemaan.

En muistanutkaan aiemmin kertoa, että malliston julkaisua edeltävänä iltanahan rankkasin kaikki sen mekot ja hameet vielä läpi; lopulliselle ostoslistalleni jäivät juurikin ne ostoskoriini haalimat hameet (pidän siis toisen, mustan tai valkoisen itselläni ja myyn toisen lähipiiriin) ja juuri tämä kyseinen mekko. Tätä siis metsästettiin jo aluksi ja melkein heitin jo toivoni tämän saamisen suhteen, mutta satuin vielä tänään aamulla vilkaisemaan nettikauppaa kun heräsin flunssaisena puoli 7 aikoihin. Aika onnistunut saldo siis tästä mallistosta, postia odotellessa!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...