keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Takinkääntäjän paluu

Hmm... Täytynee vähän avata otsikkoa ja blogin hiljaiseloa; pitkä poissaoloni on johtunut monesta erinäisestä tekijästä. Kaikki on vallan mainiosti nyt, kun on saanut koulu- ja muiden kiireiden vastapainoksi levätä muutaman päivän ja viettää täysin vapaata viikonloppua ilman velvollisuuksia. En pidä blogiani velvollisuutenani, vaan puhkun intoa tulla kirjoittamaan tänne ties milloin mistäkin. Nyt onkin paljon kerrottavaa synttäreiden, parin hyvän ebay-kaupan ja pikkujouluodotuksen merkeissä!

Suuren suurena kompastuskivenäni on toiminut nyt kamerani USB-johto. Tai voi kun olisinkin siihen konkreettisesti kompastunut, mutta kun sitä ")€&# piuhaa ei vaan näy eikä kuulu, vaikka asunto on sen etsinnän tuoksinassa ehditty kääntää ympäri jo pariin otteeseen! Kuvattomuus on ankeaa, ja olen jemmaillut parin postauksen luonnoksia odottamassa, että saisin muutakin materiaalia tekstien lisäksi niihin postauksiin käyttööni. Tänään ehdin vihdoin ja viimein (ehkä) johtoa ostamaan, joten maltti on valttia ja lisää asiaa pukkaa tänne rutkasti sen jälkeen.

Tänään on tiedossa kuitenkin melkoinen ohjelma, sillä olen jo puoliksi myöhässä luennoltani, jonka jälkeen täytyy ehtiä kirpputorille (tästä lisää ihan kohta!), sitten afrotanssiin ja illalla vielä suuntaamme elokuviin uusimman Harry Potterin ensi-iltaan. Huh, kiirettä pitää vaikka oikein mieluisaa puuhaa tälle päivälle onkin luvassa!

Ainiin, jotta tästä postauksesta tulisi varmasti kunnon sillisalaatti, vinkkaisin vielä kaikkia Jyväskylän seudulla liikkua tarkistamaan Kirpputori Silinterin annin pöydästä 123 ;)! Myyn siellä ystäväni kanssa nyt 2 viikkoa ja tarjolla on paljon naisten vaatteita koossa XS-M, sekä kenkiä, laukkuja, muita asusteita ja sisustustavaraa. Muutaman kerran myyneinä ymmärrämme kirpputorien yleisen periaatteen ja lupaan, että hinnoittelumme on sen mukaista. Tästä pääset Silinterin nettisivuille.

Ajastan tälle päivälle ainakin yhden postauksen PR-blogini puolelta (lukeeko näitä edes kukaan?) ja katsotaan, josko saan sen kameran johdon viimein hankittua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...