tiistai 9. marraskuuta 2010

Wanted: Classic tote



Palataan pitkästä aikaa wanted-sarjaan. Olen aiemmin maininnut blogissakin syksyn mittaan jatkuneesta niin myötä- kuin vastoinkäymisiä kokeneesta säästöprojektistani. Tarkoituksena olisi panostaa klassiseen mustaan käsilaukkuun.

Mikä tahansa ei aivan kelpaa, vaan kriteereitäni ovat ainakin laadukas materiaali (nahka), ajaton tai klassinen malli ja monikäyttöisyys (arkeen ja vapaalle, milloin vain sopiva). Väriltään laukun tulisi olla musta. Tiedetään, tylsä värivalinta, mutta jos tarkoituksena on että laukku tulee kulkemaan vuodesta toiseen mukana ja etten kyllästy siihen ensimmäisen puolen vuoden jälkeen, toimii musta parhaiten tässä tarkoituksessa. Sitä paitsi en edes omista mustaa nahkaista ja kestävää arkilaukkua.

Selailin hieman Net-a-porterin nettisivuja ja löysin kauniita tarjokkaita vaikka kuinka! Klassinen malli piristyy kaikkien kollaasin laukkujen kohdalla pienillä tai hieman rouheammilla yksityiskohdilla. Suoraan sanottuna kelpuuttaisin näistä kaappiini minkä tahansa. Noh, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja totta puhuen kaikki kollaasiin nostetut ehdokkaat eivät ole lähelläkään budjettiani. Ainahan saa ihastella.

Tähän laukkuongelmaan on tosin tiedossa ratkaisu jo aika piakkoin, mutta kerron siitä lisää kun kaikki varmistuu! Arvaako joku mistä kollaasin kaunottaresta on nyt kyse? ;)

3 kommenttia:

Lumo^ kirjoitti...

Hei,

Mahtavia laukkuja, itsekin haaveilen totesta :)

Liikuntakeskuksemme etsii uutta bloggaria, laita mailia minulle tuuli@kuntoportti.fi jos sinua voisi kiinnostaa niin kerron enemmän!:)

Terkuin Tuuli

Christina kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Kotiuttaisin noista kyllä ihan jokaisen itselleni! :)

Jaspe kirjoitti...

Kyllä vain, nämähän ovat lähes joka naisen unelma. Hih, tämä neiti odotteleekin nyt erästä postipakettia, joka sisältää synttärilahjani itselleni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...