lauantai 20. marraskuuta 2010

Welcome to mama ♥



Haha, voiko tuosta vielä itsekkäämpää postausotsikkoa keksiäkään.. No, ehkä voi. Joka tapauksessa, suuntaan jos toiseen olen syksyn mittaan vihjaillut eräästä suuremmasta hankinnasta, joka on ollut jo vuosia kuolaukseni kohteena ja jota on kyllä pitkään ja hartaasti sekä harkittu että metsästetty. Nyt kahdenkymmenen (20!!!) elinvuoden jälkeen tuntui viimein ajankohtaiselta ostaa jotain vähän hienompaa ja jopa hiukan turhaakin itsellensä. Tarvitseehan iso tyttö ennemmin tai myöhemmin aikuisen naisen laukun ;). Osa varmaan arvaa jo suojapussin väristä ja merkistä mistä on kyse. Ja mitä sieltä dustbagin kätköistä löytyikään...




Tadaa! Kyllä vain, Mulberryn iki-ihana klassikko, Bayswater, on viimein minun ja rakastan sitä viimeistä saumaa myöten. Tietysti sen olisi voinut asetella vähän nätimmin kuvaa varten, nyt jäi vähän pohja vinoon, mutta kyllähän tuostakin jo hyvin hahmottaa. Tämä laukku käy kaappini ja tyylini kanssa yks yhteen sekä on omiaan joka tilanteeseen. Musta darwin-nahka on ihanan pehmeää ja tuoksuu huumaavalle. Myönnän, olen haistellut laukkuani ja oi kyllä, rakastan laadukasta nahkaa :D




Pieni vilkaisu vielä etupuolen yksityiskohtiin. Baywaterin mukana tuleva postman's lock on ihana ja hauska yksityiskohta laukkuun! Vaikka eihän tuo lukko oikeasti paikoillaan hirveästi hyödytä, kun allekirjoittaneenkin käsi mahtuu livahtamaan sivukautta sisään... Suloinen se on silti.

Olen rakastunut ♥♥♥

Mitäs tykkäätte?

Edit: Ohops, aika mama-painotteiset otsikot kahdessa viimeisessä postauksessa :D. Ja tosiaan myöhemmin tiedossa kuvaa laukusta osana päivän asua!

2 kommenttia:

With A Silver Lining kirjoitti...

mistä löysit tuon laukun ja kuinka paljon se maksoi? :) Ihana blogi tämä!

Jaspe kirjoitti...

Laukku on britti-ebaysta tilattu luotettavalta myyjältä (= myyjällä takana paljon onnistuneita kauppoja, 100% positiivinen palaute, ja hän pystyi toimittamaan laukusta ostokuitin ja muut lappuset minulle laukun mukana aitouden takaamiseksi).

Ihan täyttä hintaa en tästä maksanut, sillä laukku ei ole täysin uusi, vaan vähän käytetty. Tosin se on edelleen lähes uudenveroisessa kunnossa ja sanoisinko että hinta mukaili pitkälle myös laukun kuntoa... Mulberryn omassa nettikaupassa Bayswater tuolla nahalla maksaa sen 800e, ebaysta voi saada hieman halvemmalla, mutten suosittele sitä muille kuin kokeneille ebay:n käyttäjille jotka tunnistavat tarkkaan sekä luotettavat myyjät että aidot tuotteet.

Kiitos kehuista! Piristit kovasti päivääni, etenkin sen Lanvinin ja Hennesin malliston valahdettua suoraan läpi sormieni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...