lauantai 20. marraskuuta 2010

Winter wonderland



Tosiaan, olen tällä hetkellä siskoni kanssa mummolassa viikonloppua viettämässä itäisessä Suomessa sijaitsevassa Sotkamossa (tai pikemminkin mummoloissa, sillä molemmat isovanhempamme asuvat täällä, hih). Lähdimme vierailemaan neljän seinän sisältä toisessa mummolassamme iltapäivällä ja kävimme samalla kuvaamassa asua ja kaunista Sotkamojärven maisemaa Hiukan rannassa, joka sijaitsee aivan "keskustan" tuntumassa. Onhan se kylmä ja pimeä talvi melkoisen masentavaa aikaa, mutta eihän tästä ensimmäisestä kunnon aurinkoisesta ja lumenvalkoisesta pakkaspäivästä voinut olla nauttimattakaan! Lumi heijastaa niin kauniisti auringon valoa ja saa ajatukset karkaamaan lähestyvään jouluun.








Toppi Zara / Neule Only / Huivi GT / Farkut Killah / Takki Armani Jeans / Saappaat vtg / Hanskat Aleksi13 / Laukku Mulberry Bayswater


Sitten itse asuun. Eräs tyylisääntö, jonka olen kuullut, menee niin ettei asuun saisi koskaan yhdistää mustaa ja ruskeaa. Anteeksi, mutta mitä?! Muodin ja pukeutumisenhan kuuluisi olla hauskaa, säännöistä viis kun mieli ja oma silmä muuta väittävät. Omasta mielestäni tästä kokonaisuudesta tuli oikein onnistunut ja uusi nahkainen rakkaani kruunaa kyllä kokonaisuuden. Paljon ruskean eri sävyjä kerroksina sinisiä farkkuja vasten ja mustalla nahalla koristettuna.




Yksityiskohtia. En tietenkään tajunnut asetella laukun läppää kunnolla kuvaa varten kaivettuani kameran sen sisästä, mutta you get the point anyway, right? Kuvassa näkyy myös kaunis kaulakoruni, joka on syntymäpäivälahja ystävältäni Tiialta ja keikkunut siitä lähtien kaulassani noin joka toinen päivä, kiitos vielä ihanasta lahjasta!




Pitihän sitä vähän sisaruspotrettejakin näpsiä. Jennistä tuli muutama ihana kuva, mutta jos olisin lisännyt ne kaikki tähän samaan postaukseen ei ainakaan oma nettini päästäisi minua enää koskaan tätä sivua lukemaan :D




Toisessa mummolassa meitä vastassa oli vasta puolivuotias, supersuloinen mutta myöskin supervilli beaglepentu Miina. Karvaneiti sattuu olemaan samalla minun puolikaimani (arvaako joku oikean nimeni tämän perusteella? Tuttujen veikkauksia en ota edes huomioon ;DD). Outo asento kuvassa johtuu siitä, ettei pikkuinen Miina malttanut pysähtyä hetkeksikään kuvan ottamista varten silloin kun sitä yritettiin.




Viimein saatiin neiti poseeraamaan noin kolmen tunnin leikittämisen ja uuvuttamisen jälkeen. Tätä rauhaa kesti noin huimat kolme minuuttia, ennenkuin tämä rasvattu salama oli hypännyt jälleen pari kertaa sohvan yli ja juossut talon ympäri ainakin viidesti tennispallon perässä seuraavan kuluneen 60 sekunnin aikana :D

Palattuamme teimme siskoni kanssa mummon keittiössä superhyvää ruokaa, joka ansaitsee oman (joskin varsin vaatimattoman) postauksensa huomisaamupäivänä. Ajattelimme vielä tälle iltaa lähteä johonkin istuskelemaan tai jopa uskaltautua karaoken pariin paikalliseen Amarilloon, jossa ainakin muistaakseni on laulamisen mahdollisuus, mutta saa nähdä mitä keksitään!

Kivaa viikonlopun jatkoa!

Ps. Alhaalla aiemmin tänään julkaistu laukkupostaus ;)

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihanan talvisia kuvia tyylikkäästä tytöstä :)

Jaspe kirjoitti...

Maija, voi kiitos kaunis :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...