tiistai 28. joulukuuta 2010

It's a long way home

 



Jahas, humanisti on taas onnistunut tekniikan suhteen, sillä tämän postauksen piti ilmestyä julkaistuna jo eilen, mutta jostain syystä niin ei käynytkään ja huomasin erheen vasta yöllä... Suuntasimme sunnuntaina siskoni kanssa nokkamme kohti Jyväskylää joulun vieton jäljiltä. Ajomatka venyi tällä kertaa ennätyspitkäksi johtuen ikävästä onnettomuudesta, siitä seuranneesta 50 kilometrin kiertomatkasta, liukkaasta tienpinnasta sekä lomiltapaluuruuhkasta. Matkan aikana päätin lunastaa vahingon takaisin leikkimällä vähän kamerallani. Eihän se nyt ihan täysturha peli ole, mutta suunnitelmat uuden hankinnan suhteen ovat tällä hetkellä edistymässä kovaa vauhtia ;).




Illalla vietimme siskoni kanssa minun luonani leppoisaa herkutteluiltaa elokuvien ja hyvä ruuan parissa. Joulupukin lahjakonttiin oli eksynyt minun nimelläni fonduepata, jota en todellakaan osannut odottaa, mutta jonka nähtyäni hypin tasajalkaa innosta. Rakastan fondueta (ja sisko myös)! Täytyihän uutta pataa päästä kokeilemaan ja herkkua oli, nam.

Tänään koittaa jälleen ankea arki ja töihinpaluu, mutta onneksi osa perheestä kulki näppärästi matkassa Keski-Suomen maisemiin piristämään vuoden viimeisiä päiviä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...