torstai 30. joulukuuta 2010

Aleostoksia ja illanviettoa


Mekko JC / Saappaat Zara / Laukku 2nd hand / Kaulakoru Guess / Sormus JC


Melkoista hulinaahan tuolla kaupungilla on joka puolella kun ihmiset ovat rynnänneet kauppojen hyllyjä tyhjentämään roimilla aleprosenteilla varustetuista tavaroista. Olen ollut parina päivänä töissä ja tuntuu siltä, että kaupungin asukasluku olisi tuplaantunut sitten joulun... No, minua ei tänä vuonna siitä maanpäällisestäsanonkomistä löydetä, sillä tämän neidin aleostokset on nyt tehty. En heittäytynyt hamstraamaan paljoa vähällä, vaan keskityin niihin kauan ostoslistan kärjessä keikkuneihin asioihin.

Ensinnäkin, joku mahtaa huomata kuvista sen suurimman ostokseni? No kamerahan se, viimein blogin ja muiden kuvieni laatu tulee parantumaan. Ja juurikin se suunniteltu Canonin "harrastajajärjestelmäkamera", EOS 1000D ja 18-55 putkella. Entinen kamerani on nyt menossa myyntiin, joten minuun voi ottaa yhteyttä jos puolijärkkäri kiinnostaa. Sekin oli uudenveroinen, muttei vain minun tarpeisiini sopiva, kun aika paljon joudun hämärissäkin olosuhteissa kuvaamaan.

Ja pitihän sillä vähän leikkiä...


Muut alelöydöt pääsivät eilen päälle, joten päätin olla esittelemättä niitä erikseen. Tosin enhän muutenkaan kaikkia hankintojani tai jokaista liikettäni täällä esittelekään :D. Simppeli pikkumusta pitkillä hihoilla, mutta mielenkiintoisilla yksityiskohdilla oli hakusessa kun painelin alennusmyynteihin ja täydellinen olkapääsolmuilla varustettu tapaus hyppäsi syliini JC:n alerekkejä läpikäydessä. Hintakaan ei kirpaissut, hurjat 12 euroa tuntui näin nätistä ja juuri oikeanlaisesta vaatteesta lähinnä vitsiltä. Samasta putiikista lähti mukaan kuvassakin vilahtava pitsikoristeinen, suuri cocktailsormus kolmen euron hintalapulla varustettuna. Luonnollisesti unohdin kuvata sormuksen tarkemmin. Ulkona ja yökerhossa kopsuttelin lainakengissä, siskon ihanaakin ihanemmissa Zaran nahkasaappaissa, jotka on nähty todennäköisesti blogissani useammin kuin suurin osa omista kenkäpareistani :D. Olisi ehkä aika viedä omia talvisaappaita suutarille, sillä omasta laiskuudestani johtuen talvikenkäarsenaalini on aika rajoitettu tällä hetkellä.



Sain siskoltani kerrassaan upean statement piece -kaulukorun joululahjaksi! Vai mitä pidätte? Itse olen aivan myyty tälle kaunottarelle, joka osoittautuin täydelliseksi pariksi hyvin yksinkertaiselle pikkumustalle. Koru on Guessin, vaikkei ihan merkin perinteistä tyyliä edustakaan tai ole tungettu täyteen G-kirjainta (mikä siis on tässä tapauksessa oikein positiivinen asia).

Illalla suuntasimme siskoni kanssa katsomaan ystävämme uutta asuntoa, jossa siis siskoni ei ollut vielä vieraillut lainkaan. Sieltä matka jatkui kaupungin valoihin, ja pienen kolmen naisen seurueemme viihtyi hyvin ja tanssi pitkälle iltaan! Näillä näkymin vuoden vaihde sujunee muualla kuin baarin hälinässä ja kaupungin valoissa, joten eilisilta tasapainotti tilanteen :D. Voi olla että tämä neiti ei kyllä nyt ihan hetkeen jaksa noihin juottoloihin juhlimaan kuin nollatoleranssilla...

Loppuun vielä pari räpsyä siskon pokkarista eiliseltä;




Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...