keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Lämpöä kylmään

Juuri kun pääsin valittamasta jatkuvaa kylmyyttä, löysin itseni eilen H&M:n liiketilasta palauttamassa erästä liian pieneksi jäänyttä toppia ja keskeltä talven alennusmyyntejä. Topin tilalle tuli siis katseltua jotain huomattavasti hyödyllisempää (lue: lämpimämpää).



Olen himoinnut palmikkoneulosta koko syksyn ajan, mutta juuri täydellisen yksilön löytäminen on osoittautunut todella hankalaksi. Tätä kyseistä himoitsin jo täyshintaisena, mutta vasta nyt hinnan puolituksen jälkeen nappasin neuleen mukaani. Ainakin edestä aukinaisista palmikkoneuleistä tämä on yksinkertaisesti kaunein ja parhaiten omaan tyyliini istuva kaikista niistä, joihin olen viime aikoinu törmännyt.



Lisää leokuosia kaappiin. Pari leopardihuivia omistan jo valmiiksi, mutta ne ovat kaikki ruskean sävyisiä. Tämän kohdalla ihastuin talveen sopivaan jämäkkään kankaaseen ja khakin sävyyn. Kolmen euron hinta sinetöi ostopäätökseni lopullisesti tämän kohdalla. Käyvät muuten uutukaiseni yhteen keskenäänkin oikein kivasti, niinkuin varmaan muutenkin suurimpaan osaan vaatekaapeistani. Järkiostokset kunniaan! :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...