tiistai 14. joulukuuta 2010

Napapiirin sankaritar

Neule JC / Silkkipaita H&M / Stoola 2nd hand


En tiedä teistä, mutta vihaan kylmyyttä ja pimeyttä (lue: talvea). Päivänvaloa ei tunnu riittävän nimeksikään ja D-vitamiinit pitäis muistaa vähän paremmin, sillä energiataso on jatkuvasti alhaalla. Kaiken lisäksi nukun aivan liian lyhyitä yöunia jatkuvalla syötöllä joista saan sitten vuodenajan sijaan syyttää vain itseäni. Tänään onneksi viimein helpottaa, kun vuoden viimeinen proseminaaritapaaminen on nyt istuttu ja luentosalin penkille palaan seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella. Hyvä syy antaa itselleen lupa lomailla ainakin pari päivää täysin rinnoin ennen viikonlopun työvuoroja.

Kuten otsikko ohjailevasti kertoo, päivän ja ilmeisesti koko kuukauden sana pukeutumisessa on lämpö. Mukavuus tulee siihen perään hyvänä kakkosena ja näillä mentiin tänäänkin. Olen viimeisen parin päivän aikana vannonut ikuista rakkautta tuota JC:n neuletta kohtaan, sillä se vain on yksinkertaisesti niin ihana. Paritin neuleeseen hempeän silkkipuseron, joka toimii oikein kivasti talvellakin lämpimien vaatteiden kaverina. Kaipaisin tähän väliin kyllä vähän lisää pukeutumisinspiraatiota ja pian, kiitos.



Tänään illalla on vielä tiedossa glögittelyä opiskelukavereiden kanssa ennenkuin kaikki säntäävät omiin suuntiinsa joululomaa viettämään. Sieltä lähden vielä leffaan Napapiirin sankareita katsomaan, sen verran oon elokuvasta kehuja kuullut että onhan se sitte itsekin päästävä näkemään. Ennen tätä kaikkea olis vielä tarkoitus pyörähtää kaupungissa joululahjojen metsästyksen merkeissä, on muuten yllättävän vaikea projekti tänä jouluna kun mielikuvitus ja inspiraatio on kadonnut tenttikirjoihin ja työtunteihin syksyn mittaan :D. Hyviä vinkkejä etenkin isovanhempia ajatellen otetaan siis vastaan!

Huomisesta eteenpäin meillä on sitten jälleen kaverini kanssa Jyväskylän Kirpputori Silinterissä tavaraa myynnissä, joten lähistöllä liikkuvien kannattaa ehdottomasti suunnata pöytää 123 tonkimaan! Ajattelin repäistä ja karsia taas ihan kunnolla tavaraa kaapeista, ihan näin joulualennuksiakin ajatellen jotta voi sitten panostaa johonkin kivaan juttuun hyvällä omalla tunnolla. Tai siihen uuteen kameraan, aiemmin mainitsemani lisäsalaman hankinta on nimittäin toistaiseksi vielä jäissä...

Kivaa pakkaspäivää, älkää palelluttako itseänne!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...