lauantai 11. joulukuuta 2010

Housewarming

T-paita Zara / Hame 2nd hand / Koru GT


Phuuh, taas on tämä neiti viilettänyt ties sun missä menemään niin, etten ehtinyt kuin pyörähtää eilen näyttöpäätteen ääressä. Eilisillalle kun oli pakollisten velvollisuuksien jälkeen vielä tiedossa kaverini tuparit, josta ilta jatkui kaupungin valoihin. Kiittelin tänään itse itseäni hyvin hoidetusta illasta, vaihdoin ajoissa vesilinjalle ja kipitin jo melko aikaisin kiltisti kotiin nukkumaan pitkät ja hyvin ansaitut yöunet.

Eilisestä asusta sen verran, että siinä nyt ei ollut yhtään mitään ihmeellistä. Enkä kyllä olisi sitä ennättänyt kuvailemaankaan. Samat sanat tästä päivästä, mutta eilisillan asusta tykkäsin kovasti! Zaran hauskalla, värikkäällä siipiprintillä varustettu t-paita sai seurakseen uuden nahkaminini ja hyvin näyttävät keskenään toimivan. Hameella tarkeni aivan mainiosti paukkupakkasilla, kun ulos puin pitkän untuvatakin ja ylipolven saappaat. Kaulakoruksi kaavailin alunperin tuota unensiepparia, mutta vaihdoin sen pitkään ketjukaulakoruun juuri ennen lähtöäni (tästä ei luonnollisestikaan ole siis kuvaa).



Tajusin tänään unohtaneeni täysin erään blogipostauksen koulujuttujeni puolesta, joten nyt pitää painua sitä vääntämään etten kovin pahasti myöhässä julkaise sitä. Kivaa lauantai-iltaa, itse ajattelin pyhittää omani rentoutumiselle ja herkuttelulle :)!

Muuten, kommentit ovat minulle erittäin tervetulleita ja nyt ajattelin vaihtaa asetukset niin, että muutkin kuin kirjautuneet Bloggerin käyttäjät pääsevät kommentoimaan. Tiedän nimittäin että kyllä siellä ruudun toisella puolella käy sen verran tuttuja, joilla ei noita tunnuksia välttämättä ole.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...